Search

Εκατοστάρα της Ασπίδας Ξάνθης στην πρεμιέρα του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ(+photos)

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την σαιζόν η περσινή πρωταθλήτρια του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που επικράτησε εύκολα με 101-36 του νεοσύστατου σωματείου του Λεύκιππου Ξάνθης.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης καθώς οι παίκτες του Χρήστου Βαχαρίδη έδειξαν απο την αρχή του αγώνα πως ήταν με το γκάζι πατημένο απο την περσινή σαιζόν, όταν η Ασπίδα κατετάγη 5η σε όλη την Ελλάδα στο Πανελλήνιο, έχοντας μάλιστα απέναντι της τον Λεύκιππο που παρά την βαριά ήττα έδειξε καλά στοιχεία άλλωστε μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μια ομάδα που το Παιδικό της χτίστηκε το καλοκαίρι απο το μηδέν όντας νεοσύστατος σύλλογος και σίγουρα χρειάζεται χρόνο.

Σε μεγάλη μέρα οι Καρανικολίδης, Σμυρλόγλου, Χαραλαμπίδης και Δελιαννίδης για την Ασπίδα όπως πολύ καλοί ήταν και οι Αρβανιτάκης και Παπαδόπουλος χωρίς να υστερεί κάποιος. Μια ομάδα μόνος του ο Κώστας Ρούμογλου που πάλεψε όσο μπορούσε ενώ σημαντική βοήθεια στο σκοράρισμα έδωσε και ο Πλέσιας.

Στα θετικά ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου, ενώ ξεχωριστή στιγμή στο ματς ήταν όταν στο τελευταίο λεπτό ο Δελλιανίδης και ενω το σκορ ήταν στο 99-36 με δίποντο έγραψε την εκατοστάρα για την ομάδα του δεχόμενος το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Διαιτητές: Ρούκας – Αχμέτογλου

Δεκάλεπτα: 30-08, 46-13(ημίχρονο), 79-33, 101-36(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Βαχαρίδης, Αντ. Καζαρτζίδης): Σμυρλόγλου  15(3), Χαραλαμπίδης  17(2), Αλεξιάδης 3(1), Δελιαννίδης 12(1), Καρανικολίδης  20(1), Παπαδόπουλος Π. 9(1), Παυλάκης  6, Αρκουτζίδης  2, Αρβανιτάκης  9, Παπαϊωάννου  2, Ριζάογλου  6, Τιτόπουλος

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗ(Π. Πεχλιβανίδης, Αγγ. Πανδρακλάκης): Πεχλιβανίδης Α.  1, Μωϋσίδης  1, Ιωαννίδης, Πλέσιας Α., Ρούμογλου Α., Σαββίδης  3(1), Καρανικόλας  1, Πλέσιας Μ.  8(1), Τσιρχόγλου 2, Χατζηαζημιάδης, Πετροδημόπουλος  1, Ρούμογλου Κ.  19

Share it