Search

Προσωπικοί λόγοι έφεραν το διαζύγιο Α.Ο.Ο. και Άθος Κόστα!

Ήρθε, είδε και απήλθε ο Άθος Φερέιρα Κόστα. Χθες αργά το βράδυ, υπήρξε φημολογία πως ο γάμος του Άθος  με την Ορεστιάδα τελείωσε με το volleyplanet μάλιστα να κάνει λόγο και για συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πως πράγματι ο Βραζιλιάνος διαγώνιος -που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός –  συμφώνησε με την διοίκηση της Ορεστιάδας να λυθεί το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει και να αποτελέσει παρελθόν. Ο Βραζιλιάνος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict.gr εξέφρασε την επιθυμία του για λύση συμβολαίου, επικαλούμενος οικογενειακό πρόβλημα. Αυτό είχε να κάνει με την χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει την Ορεστιάδα απ’ την πόλη της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου ζει και αγωνίζεται η κοπέλα του Άθος Φερέιρα Κόστα.

Η Ορεστιάδα έκανε δεκτό το αίτημα του Βραζιλιάνου εξασφαλίζοντας μάλιστα και αποζημίωση, αφού οι δύο πλευρές δεσμεύονταν με συμβόλαιο. Έτσι αμφότεροι έμειναν ευχαριστημένοι, καθώς ο Άθος θα μπορεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ενώ η Ορεστιάδα παρά το γεγονός πως έχασε έναν σούπερ παίκτη εξασφάλισε κάποιο ποσό, που για την εποχή είναι σημαντικό.

Όσον αφορά τις πληροφορίες περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό δεν μπορέσαμε να τις επιβεβαιώσουμε, αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση ίσως ήταν πρόφαση οι προσωπικοί λόγοι που ισχυρίστηκε ο Άθος. Το δεδομένο είναι όμως, πως είναι διαφορετικό να ενδιαφέρεται για σένα, μια απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα που μόνο στόχο έχει το πρωτάθλημα,όπως ο Ολυμπιακός

Ήδη στον Όμιλο έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Άθος, με πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για Κολομβιανό διεθνή, που θα αποτελέσει τον τρίτο της Κολομβιανικής παροικίας που θα φτάσει Ορεστιάδα στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ θυμίζουμε πως έχει αποκτηθεί και ο Τυνήσιος Ιμπραχίμ Μπεσμπές.

 

Share it