Search

«Να αποφύγουμε τα λάθη με τον Απόλλων Παραλιμνίου»

Στις Σέρρες θα ταξιδέψει η Δόξα Προσκυνητών για να αγωνιστεί με την ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία που απέσπασε απ’ την Δόξα Δράμας στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
Ο προσεχής αντίπαλος των Προσκυνητών, μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει να αρχίσει τη συγκομιδή βαθμών, στις δύο πρώτες αγωνιστικές και θα θέλει πάση θυσία να πάρει τη νίκη. Αν και μόλις στις δύο πρώτες αγωνιστικές, τα πράγματα στον Απόλλωνα μοιάζουν οριακά, με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Κεραμάρη, να κάνει λόγο για τουρίστες και απειθαρχία.
Η Δόξα Προσκυνητών οπωσδήποτε θέλει να επωφεληθεί της κακής ψυχολογίας των γηπεδούχων αλλά και της νευρικότητας που θα έχουν, εάν περνάνε τα λεπτά χωρίς να πετυχαίνουν κάποιο γκολ. Ειδικά αν καταφέρει να σκοράρει η Δόξα θα κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους.
Παίχτης κλειδί για την εύρυθμη επιθετική λειτουργία ο Κωνσταντίνος Κλης, σ’ ένα ρόλο δεκαριού που μετατρέπεται σε κρυφός επιθετικός. Ο Κωνσταντίνος μίλησε στο SportsAddict.gr για το παιχνίδι της ομάδας του με το Παραλίμνι, αλλά και για το προηγούμενο με την Δόξα Δράμας, και το κατά πόσο και εάν θα συμβάλει το θετικό αποτέλεσμα με τους «μαυραετούς», προς σ’ ένα νέο θετικό αποτέλεσμα.
S.A.: Ποια ήταν η ειδοποιός διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου ματς; Τι αλλάξατε;

K.K.: Νομίζω πως η διαφορά που φάνηκε στο πρώτο ματς με την Καβάλα σε σχέση με αυτό με την Δόξα Δράμας, ήταν  η απειρία. Η ομάδα επειδή είναι νεοφώτιστη, φάνηκε πως αντιμετώπισε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, γεγονός που μας επηρέασε σε πολλούς παράγοντες

S.A.: Πόσο επηρεάζει την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή ένα θετικό αποτέλεσμα με αντιπάλους όπως η Δόξα Δράμας;
K.K.: Σίγουρα όπως γνωρίζουμε όλοι η Δόξα Δράμας είναι από τις ιστορικές ομάδες του ομίλου μας και το θετικό αποτέλεσμα μας δίνει ελπίδες για την συνέχεια, κοιτάζοντας βέβαια τα επόμενα ματς διαφορετικά, με προσήλωση και συγκέντρωση
S.A.: Που πιστεύεις θα κριθεί το ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου; Τι πρέπει να κάνετε για να φύγετε με ένα θετικό αποτέλεσμα;
K.K.: Θεωρώ πως το ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου θα κριθεί στις μονομαχίες .Είμαστε δυο ομάδες κοντά βαθμολογικά στις δύο πρώτες αγωνιστικές και επίσης νεοφώτιστες. Η ομάδα με τα λιγότερα λάθη και η πιο τυχερή θα κερδίσει αυτό που θέλει και εύχομαι αυτή (η ομάδα) να είμαστε εμείς !

Share it