Search

Με 20αδα στην Καβάλα για να διατηρήσει το αήττητο ο Ορφέας Ξάνθης!

Πάνοπλος και με καλή ψυχολογία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα στο “Βερούλειο” η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, στην αποστολή για πρώτη φορά και ο Αντώνης Χαριτίδης.

Η ομάδα της Ξάνθης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Καμαράκη και  τον Μπάμπη Χατζημεστή ανακοίνωσαν μετά το πέρας της προπόνησης τους παίκτες που θα αποτελούν την αποστολή του Ορφέα γα το δύσκολο ματς στην Καβάλα.

Ο Ορφέας που προέρχεται απο δύο θετικά αποτελέσματα, ισοπαλία στην πρεμιέρα με ΑΟ Καρδίας και νίκη επί του Μακεδονικού Φούφα, και θέλουν κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο να σταθούν ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουν ότι καλύτερο απο το παιχνίδι και να διατηρηθούν για τρίτο διαδοχικό ματς αήττητοι.

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας αποτελείται απο τους: Αθανασίου, Ρούφο, Θεοδωρίδη, Καρά Αλή, Καραγκιόζη Β., Καραγκιόζη Γ., Κατρανίτσα, Κωτίδη, Μακράκη, Μαλαδένη, Μαυρόπουλο, Μελισσόπουλο, Μόσχο, Μουμίνογλου, Μπουνταγκίδη, Ξαντινίδη, Πασχαλάκη, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδη και Χαριτίδη

Share it