Search

Χωρίς τον Βάσκο στις Σέρρες η Δόξα Προσκυνητών

Δυστυχώς το πρόβλημα του Χρήστου Βάσκου, ήταν μεγαλύτερο απ’ αυτό που είχε εκτιμηθεί, με τον νεαρό επιθετικό να τίθεται νοκ-άουτ απ’ την σημαντική αναμέτρηση της ομάδας του, με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο SportsAddict.gr ο επιθετικός απ’ την Καστοριά αγωνίστηκε με πρόβλημα στο ματς με την Δόξα Δράμας και παρ΄όλο που αρχικά εκτιμήθηκε πως θα προλάβαινε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, αυτό δεν ήταν εφικτό.

Ο Γιάννης Κλειτσιώτης αποφάσισε να μην ρισκάρει και αποφάσισε να προφυλάξει τον επιθετικό του, ώστε να μην πάθει κάποια μεγαλύτερη ζημιά. Πλέον ο Εβρίτης τεχνικός προσανατολίζεται είτε στο να τοποθετήσει στη θέση του Βάσκου τον Πανουργιά, είτε να παίξει με “ψευτοεννιάρι” με τους Γιαννακιτσίδη, Εμρέ να είναι οι επικρατέστεροι γι αυτόν τον ρόλο.

Το πρόβλημα είναι πως και ο Πανουργιάς έχει μόλις μιάμιση βδομάδα προπονήσεων, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο, ο Γιάννης Κλειτσιώτης να προβεί σε αλλαγή συστήματος.

Η 20μελής αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου είναι:
Πέρτσας, Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Κίστος, Λέφης, Μουζασβίλι, Λειβαδιώτης, Ανυφαντάκης, Δραγανίδης, Τρίχας, Κλης, Γιαννακιτσίδης, Θωμάς, Σερίφης,
Ιωαννίδης, Εμρέ, Πανουργιάς

Share it