Search

Το ζευγάρι από την Θράκη που μετέτρεψε τον γάμο του σε… “γαμήλιο τριφύλλι”!

Θέμα σε οπαδική ιστοσελίδα έγινε ένα ζευγάρι απο την Κομοτηνή που το παντρεύτηκε το Σάββατο, με τον γαμπρό να είναι φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού και να επιλέγει στην αναμνηστική φωτογραφία με τους κουμπάρους να κρατήσουν όλοι απο μια “πράσινη” φανέλα με αυτόν να επιλέγει αυτή του Διαμαντίδη.

Το χαρακτηριστικό θέμα της σελίδας leoforos.gr αναφέρει:

“Τα δύο παιδιά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο. Που να ήξερε ο Αλέξανδρος όταν κανόνιζαν τον γάμο ότι την ίδια ημέρα θα έδινε την τελευταία του «παράσταση» ο Δημήτρης Διαμαντίδης; Χαλάλι όμως. Για τη Φαίη, ρε γαμώτο!AdTech Ad Μπορεί να μην βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, ούτε καν στη Λεωφόρο την επόμενη μέρα, αλλά μετέτρεψε το γάμο του σε μια όμορφη Παναθηναϊκή βραδιά. Στη μακρινή Κομοτηνή παρακαλώ!

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, στις αναμνηστικές φωτογραφίες οι νεόνυμφοι και οι κουμπάροι έπιασαν ανά χείρας από μια εμφάνιση του Παναθηναϊκού και πόζαραν με χάρη. Ο Αλέξανδρος επέλεξε να κρατά αυτή του Διαμαντίδη (ένεκα της ημέρας και της τρέλας του για τον Μήτσο), η Φαίη του Σισέ και οι κουμπάροι από μία εμφάνιση των Μπεργκ και Λέτο. Αυτό θα πει τρέλα Παναθηναϊκή! Μπράβο στα παιδιά και σε όλους όσοι κρατούν την πράσινη σημαία μας ψηλά σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.”

Share it