Search

(Συνεχίζουμε να) Λάμπουμε δια της απουσίας μας ….

Σε λίγη ώρα (18:00)αναμένονται στην Αλεξανδρούπολη με μεγάλη πλησμονή και ανυπομονησία οι δύο Εβρίτης Παραολυμπιονίκες, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης, μετά των προπονητών τους, Τάσου Καλλιτσάρη και Γιώργου Τυλιγαδά.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στο ίδιο αεροδρόμιο όπου πρόκειται να προσγειωθούν οι Εβρίτες, αφίχθησαν η Σεμιχά Ριζάογλου με την συνοδό της Γιαννούλα Ζερβογιάννη.

Δυστυχώς, πλην συγγενών και φίλων, δεν βρέθηκε κάποιος άλλος να τους υποδεχτεί. Κανείς! Ούτε απ’ τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ούτε απ’ τον Δήμο Ξάνθης, ούτε καν απ’  την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, παρά το γεγονός πως ο κ. Παυλίδης είχε αποστείλει συγχαρητήρια επιστολή και στην Σεμιχά Ριζάογλου, όπως και στους Μιχαλεντζάκη, Καρυπίδη και Καλπακίδου.

Και αν για τον Δήμο Αλεξ/πολης υπάρχει η δικαιολογία πως δεν είναι δημότης της πόλης η Ριζάογλου, και πιθανόν ο Δήμος Ξάνθης να τιμήσει την Σέμι στην πόλη της, η Περιφέρεια δεν έχει καμία δικαιολογία για την απουσία της ….

Όπως και μεις, οι δημοσιογράφοι (ή οι εντρυφόντες στη δημοσιογραφία), που χωρίζουμε τους αθλητές που δίνουν τον δικό τους αγώνα σε «χρυσούς» και μη, σε πρωταγωνιστές και «κομπάρσους» ….

Υ.Γ. Εννοείται πως απούσες ήταν και οι αντιπολιτεύσεις αλλά και όλοι οι ασχολούμενοι με την τοπική αυτοδιοίκηση. Παρατήρηση που πρέπει να γίνει, ώστε να μην αποτελέσει εφαλτήριο κριτικής στους ασκούντες διοίκηση. Άλλωστε είναι μια πραγματικότητα διαρκής και καθολική …

Share it