Search

Πρόεδρος Ηρόδικου: «Περήφανος για τους αθλητές με αναπηρία, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα»

Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ), ο πρόεδρος του Ηρόδικου Κομοτηνής Μιχάλης Ραγκούσης δήλωσε περήφανος για τις επιτυχίες των αθλητών με αναπηρία, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που μέχρι πριν λίγα χρόνια διέθετε ελάχιστες υποδομές που θα μπορούσαν να διευκολύνουν το έργο τους και την προσπάθειά τους.

Ο κ. Ραγκούσης είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Ηρόδικος αριθμεί σήμερα περισσότερους από 30 αθλητές, σε διαφορετικά αγωνίσματα. Το σωματείο, όπως όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα, δυστυχώς δεν μπορεί να προσφέρει όλα όσα θα ήθελε στο σύνολο των αθλητών του. Η κρατική επιχορήγηση είναι ελάχιστη και με αυτή προσπαθούμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των αθλητών».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ηρόδικου αναφέρθηκε στον Μιχαλεντζάκη:

«Ο Δημοσθένης ανήκει στο Σωματείο μας από το 2009 και προπονείται κάτω από πολύ καλές συνθήκες, καθώς έχει την τύχη να χρησιμοποιεί ένα νέο, σύγχρονο κολυμβητήριο, με 50αρα αγωνιστική πισίνα, στην Αλεξανδρούπολη. Ένα από τα λίγα πανελληνίως ανοικτά δημοτικά κολυμβητήρια».

Φωτογραφία: paratiritis-news.gr

Share it