Search

Διπλή Θρακιώτικη πρωτιά στο “3ο Kavala night run”!

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στην όμορφη πόλη της Καβάλας το 3ο Kavala Night City Run. Η διοργάνωση ήταν μεγάλη και επιτυχημένη, με περισσότερους από 900 αθλητές να παίρνουν μέρος στους δύο αγώνες δρόμου που πραγματοποιήθηκαν, των 5 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα, με τους αθλητές να κατατάσσονται σε θέσεις ανάλογα με τις κατηγορίες τους.

vafeiadis

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα “Χρόνος”  πολλοί από τους συμμετέχοντες ήταν και Κομοτηναίοι, όπου συγκεκριμένα υπήρξαν δύο σημαντικές διακρίσεις. Πιο αναλυτικά, στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων πρώτος στην γενική κατάταξη και στην ηλικιακή κατηγορία 18-29 αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Βαφειάδης(φωτο πάνω) με χρόνο 00:21:35, ενώ τρίτη στις γυναίκες και πρώτη στην ηλικιακή κατηγορία 40+, του αγώνα των 10 χιλιομέτρων, η επίσης Κομοτηναία Εμινέ Σαρισού με χρόνο 00:46:28.

Ο Κωνσταντίνος Βαφειάδης ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα, αφού και στις 21 Αυγούστου 2016 είχε βγει πρώτος στον αγώνα 5 χιλιομέτρων του Wave Running, στην παραλία Κεραμωτής. Ενώ επόμενος μεγάλος αγώνας για τους δρομείς της περιοχής μας είναι η μεγάλη γιορτή του δρομικού κινήματος στην Αλεξανδρούπολη με το Wave Runnig.

 

 

Share it