Search

LIVE απ’ το S.A. η κλήρωση της Β΄φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης

Την δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για  το πως κυλά, η διαδικασία της κλήρωσης της Β’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, θα έχετε σήμερα λίγα λεπτά πριν την έναρξη τους, και φυσικά καθ’ όλη την διάρκεια. Ο Διονύσης Βοργιάς βρίσκεται στα γραφεία της Ένωσης και μεταδίδει.

Θα μπορείτε να πληροφορείστε λεπτό προς λεπτό ποιος θα είναι ο αντίπαλος της αγαπημένης σας ομάδας στο κύπελλο. Φυσικά θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ, παραλειπόμενα και λεπτομέρειες, για την διαδικασία που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:00

Μπορείτε να θυμηθείτε τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου(με ένα κλικ ΕΔΩ) και της Κυριακής(με ένα κλικ ΕΔΩ)

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι, ξεκινά το LIVE του SportsAddict που βρίσκεται ήδη στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης οπού όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει σε λίγο η διαδικασία για την οποία θα ενημερώνεστε ζωντανά…

Ωρα 19:01 Στην κλήρωση θα μετέχουν 16 ομάδες, οι οποίες είναι οι: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Σώστη, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ένωση Ασωμάτων, Ορφέας Στρύμης, Αστέρας Αιγείρου, Αγιοχώρι, Αετός Μίσχου, Βιστωνίδα Κοπτερού, Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων, Κομψάτος Πολύανθου, Δόξα Γρατινής, Ορφέας Ξυλαγανής, Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου, ΑΠΣ Δοκός.

Ωρα 19:03 Να θυμίσουμε πως η περσινή κάτοχος Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου όπως και οι ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών και Δόξα Σώστη πέρασαν ανευ την πρώτη φάση λόγω της βαθμολογικής τους θέσης πέρσι, όντα στην πρώτη πεντάδα πίσω απο την πρωταθλήτρια Δόξα Προσκυνητών.

Ωρα 19:05 Η Α’ κατηγορία στην Β’ φάση εκπροσωπείται απο 11 ομάδες, μόνο ο Ηρακλής Σαπών αποκλείστηκε. Οι υπόλοιπες 5 είναι απο την Β’ κατηγορία(Αγιοχώρι,Αετός Μίσχου, Βιστωνίδα Κοπτερού, Κομψάτος Πολύανθου,  ΑΠΣ Δοκός)

Ωρα 19:07 Ως γνωστόν φέτος η Β’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους  των 4 ομάδων.

Ωρα 19:09 Ξεκινά η κλήρωση, απουσιάζουν ο Πρόεδρος της Ένωσης Μάνος Γαβριηλίδης και ο Αντιπρόεδρος Ομέρ, και έτσι την διαδικασία θα κάνει ο γραμματέας κ. Κοτζαμάνης.

klirosi-eps-thrakis2

Ωρα 19:11 Βγήκαν οι ομάδες του πρώτου γκρούπ, που είναι οι: Δόξα Σώστη(Α’ όμιλος), Ελπίδα Σαπών(Β’ όμιλος), ΠΑΟΚ Κοσμίου(Γ’ όμιλος), Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου(Δ’ όμιλος)

Ωρα 19:13 Πάμε να δούμε τις ομάδες που αποτελούν το β’ γκρούπ: Ορφέας Στρύμης(Α’ όμιλος), Ορφέας Ξυλαγανής(Β’ όμιλος), Αστέρας Αιγείρου(Γ’ όμιλος), Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων(Δ’ όμιλος).

Ωρα 19:15 Λίγοι οι παράγοντες που έδωσαν το παρών στην κλήρωση.

klirosi-eps-thrakis1

Ωρα 19:17 Πάμε να δούμε και τις ομάδες του τρίτου γκρούπ που είναι οι: Ένωση Ασωμάτων(Α’ όμιλος), Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου(Β’ όμιλος), Αετός Μίσχου(Γ’ όμιλος), Δόξα Γρατινής(Δ’ όμιλος)

Ωρα 19:19 Τέλος τις ομάδες του τέταρτου γκρούπ αποτελούν οι: Αγιοχώρι(Α’ όμιλος), ΑΠΣ Δοκός(Β’ όμιλος), Βιστωνίδα Κοπτερού(Γ’ όμιλος), Κομψάτος Πολύανθου(Δ’ όμιλος)

Ωρα 19:21 Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Ωρα 19:24 Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου περνούν στην επόμενη φάση, οπού οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ.

Ωρα 19:27 Έτσι συνοπτικά έχουμε:

Α’ όμιλος: Δόξα Σώστη, Ορφέας Στρύμης, Ένωση Ασωμάτων, Αγιοχώρι

Β’ όμιλος: Ελπίς Σαπών, Ορφέας Ξυλαγανής, Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου, ΑΠΣ Δοκός

Γ’ όμιλος: ΠΑΟΚ Κοσμίου, Αστέρας Αιγείρου,  Αετός Μίσχου, Βιστωνίδα Κοπτερού

Δ’ όμιλος: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων, Δόξα Γρατινής, Κομψάτος Πολύανθου

Μείνετε συντονισμένοι στο SportsAddict.gr σε λίγο ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων…

Share it