Search

Το ευρηματικό πανό των Xanthifans και οι απαντήσεις που καλούνται να δώσουν διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πάει πέρασε, και πέρα απο την κακή εμφάνιση για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι  και την αναμενόμενη μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, ψάχνεις να βρείς κάτι θετικό για τους γηπεδούχους που καταλήγεις στο εξής ένα.

Ποιο είναι αυτό, μα ποιο άλλο απο την  στάση των λίγων σε αριθμό αλλά “ηρωικών” Xanthifans που έδωσαν το παρών στην Θύρα Α1 και προσπαθούσαν με την φωνή τους να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ενώ με ένα ευρηματικό πανό έστειλαν το  δικό τους μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Το πανό όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία θέτει το ερώτημα  “28 χρόνια Α’ Εθνική είναι πολλά” για να δώσουν οι ίδιοι την απάντηση “Όχι βέβαια, Όλοι μαζί πιο δυνατά, πιο ψηλά”, αυτοί ξεκαθάρισαν την θέση τους πλέον καλούνται διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός αυτού.

Άλλωστε παρά το αρνητικό ξεκίνημα τίποτα δεν έχει χαθεί, κάθε άλλο μάλιστα, αρκεί ο κάθε ένας να κάνει αυτό που πρέπει για να αντιστραφεί η κατάσταση και η Ξάνθη να βρει την ηρεμία της και να μπορέσει να σκαρφαλώσει σε θέσεις που τις αρμόζουν.

Share it