Search

Στον Πετεινό την Δευτέρα το 6ο τουρνουά Παλαιμάχων με την συμμετοχή βετεράνων των ΑΟΞ, Δόξα Δράμας και Βιστωνίδας!

Την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά θα έχουν πολλές μορφές του Βορειοελλαδίτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Πετεινού, στο τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογος παλαιμάχων της Βιστωνίδας Δήμου Αβδήρων με την συμμετοχή των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΟ Ξάνθης και της Δόξας Δράμας.

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία:

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Το τουρνουά παλαιμάχων που διοργανώνει ο σύλλογος παλαιμάχων Βιστωνίδας Δήμου Αβδήρων κλείνει αισίως 6 χρόνια ζωής.

Ξεκίνησε, στα πλαίσια των Δημοκρίτειων Εορτών του Δήμου Αβδήρων και στην πρώτη διοργάνωση φιλοξένησε ομάδες από Τουρκία, Βουλγαρία και Ελλάδα. Στη συνέχεια, τα επόμενα χρόνια, συμμετείχαν διάφορες ομάδες παλαιμάχων από την Ελλάδα όπως η Προοδευτική, ο Εδεσσαϊκός, ο Πανθρακικός κ.α. Επίσης, ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία σχέσεων μεταξύ ομάδων παλαιμάχων από όλη την Ελλάδα αλλά και τοπικά, η ανταλλαγή απόψεων για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των ομάδων αλλά φυσικά και η αναζωπύρωση ποδοσφαιρικών αναμνήσεων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 26.9.2016

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΩΡΕΣ: 16:30 – 19:00

ΟΜΑΔΕΣ:

1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ

2. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

3. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο ΠΕΤΕΙΝΟΥ ΞΑΝΘΗΣ. Θα διεξαχθούν συνολικά τρεις αγώνες των 40 λεπτών. Ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει στις 16:30. Κάθε αγώνας θα διαρκεί 40 λεπτά, δύο ημίχρονα των 20 λεπτών. Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω βαθμολογίας με το σύστημα (3-1-0).

Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύσουν τα παρακάτω κριτήρια:

1. Βαθμολογία μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

2. Διαφορά τερμάτων μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

3. Καλύτερη επίθεση στο σύνολο των παιχνιδιών.

4. Σε περίπτωση που μετά τα παραπάνω κριτήρια προκύπτει πάλι ισοβαθμία ο νικητής θα αναδειχθεί με τη διαδικασία των πέναλτι.

Είναι καλό οι ομάδες να φροντίσουν να βρίσκονται έγκαιρα στο χώρο (περίπου στις 16:00) για τη σχετική προθέρμανση και τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

16:30 – 17:10: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

17:25 – 18:05: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ

18:15 – 18:55: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

 

Στη συνέχεια, μετά το τέλος των αγώνων, θα ακολουθήσει γεύμα με γεύσεις στα κάρβουνα και δροσιστικές μπύρες στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Share it