Search

Διπλή μεταγραφική βόμβα απο τον Ορφέα για τον Άρη Αβάτου με Δασκαλάκη και Κούτρα

Στην ακόμη περαιτέρω ενίσχυση της προχώρησε η ομάδα του Άρη Αβάτου που δείχνει αποφασισμένη να είναι αυτή η ομάδα που θα κατακτήσει στο τέλος της σαιζόν το πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Αβάτου προχώρησε σε νυχτερινή “βόμβα” αποκτώντας με ελεύθερη μεταγραφή απο την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης τους Ανδρέα Δασκαλάκη και Νίκο Κούτρα. Με αυτές τις κινήσεις αναμφίβολα η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο, με την διοίκηση των αδερφών Ηλία και Γιάννη Κοτόπουλου να αποκτούν ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν πολύ το επίπεδο και το πρεστίζ του συλλόγου.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ομάδας του Αβάτου αναφέρει:

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 2 ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΓΝ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ Β’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.
2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ

Share it