Search

«Έκλεισαν» οι συμμετοχές στα 10 και στα 5χλμ του Run Greece Αλεξανδρούπολης!

Χθές έκλεισαν οι θέσεις στα 10 και σήμερα στα 5!

Η ανακοίνωση για τα 10χλμ:

Ο θεσμός του Run Greece Αλεξανδρούπολης χρόνο με το χρόνο γιγαντώνεται και σπάει όλα τα ρεκόρ. Για τρίτη χρονιά διεξάγεται τον Έβρο και σημειώνει ρεκόρ συμμετοχών. Η ανταπόκριση ξεπερνά κάθε προσδοκία τους στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στην Αν.Μακεδονία και Θράκη και ήδη μια βδομάδα, πριν τον αγώνα έκλεισαν οι συμμετοχές στα 10χλμ, πιάνοντας το όριο των 500 δρομέων.

Το “κλείσιμο” αγώνα, συμβαίνει πρώτη φορά στον αγώνα της πόλης μας. Η εντυπωσιακή αυτή ανταπόκριση των δρομέων δείχνει την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος που έχει επέλθει στη χώρα μας με την αξιοπιστία και τα υψηλά στάνταρντ της διοργάνωσης που τηρεί και επιβάλλει ο ΣΕΓΑΣ και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα.

Με στόχο την ασφάλεια, αξιοπιστία, ποιότητα και σεβασμό σε αυτό το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός, ανταποδίδεται η εμπιστοσύνη προς τους 3000 και πλέον, δρομείς του αγώνα.

Για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ και 600μ παιδιών, υπάρχουν ακόμη κάποιες κενές θέσεις, με τις εγγραφές να ολοκληρώνονται σύμφωνα με την προκήρυξη την Τρίτη το βράδυ 20/9.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι 1900 θέσεις στα 5χλμ και οι 700 στον παιδικό αγώνα, θα συνεχισθούν οι εγγραφές και την Τετάρτη 21/9.

Η ανακοίνωση για τα 5χλμ:

Έκλεισαν oı εγγραφές μετά τα 10 και στα 5χλμ του Run Greece Μόλις πριν λίγο έκλεισαν και οι εγγραφές και στα 5χλμ του αγώνα μας. Το πρωί της Τρίτης οι εγγραφές έσπασαν κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα να πιάσει το “ταβάνι” των 1900 συμμετοχών και ο αγώνας των 5χλμ.

Ήδη από την Δευτέρα είχαν κλείσει οι εγγραφές των 10χλμ. Συνεχίζονται πια μόνο οι εγγραφές στον παιδικό αγώνα, μέχρι και αύριο Τετάρτη, έως την συμπλήρωση των 700 συμμετοχών που προβλέπονται. Ευχαριστούμε τους φίλους του αγώνα, που στήριξαν με τόσο πάθος, αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ΣΕΓΑΣ και η οργανωτική επιτροπή, με στόχο την ασφάλεια, αξιοπιστία, ποιότητα και σεβασμό σε αυτό το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός.

Το επόμενο ραντεβού με τους δρομείς δίνεται το Σάββατο στο Νομαρχείο για την παραλαβή του αθλητικού υλικού.

Εάν δεν τρέξεις, τρέξε να γραφείς εθελοντής στο RUN GREECE

Η σημαντικότητα της ύπαρξης μεγάλου αριθμού εθελοντών στο RUN GREECE έχει τονισθεί πολλές φορές. Οι διοργανωτές. παρακαλούν τους υποψήφιους εθελοντές του RUN GREECE Αλεξ/πολης, να “τρέξουν” να εγγραφούν για να προσδιορισθούν γρήγορα οι θέσεις δράσεις.

Καλούν τις εθελοντικές ομάδες, τους φοιτητές των τοπικών πανεπιστημίων, τους μαθητές των Λυκείων και τους απλούς πολίτες, που δεν θα συμμετέχουν ως δρομείς στον αγώνα, να συμπληρώσουν ΑΜΕΣΑ την αίτηση του ΕΘΕΛΟΝΤΗ του αγώνα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (στο τηλ.της αφίσας) ή να επισκεφτείτε τους χώρους εγγραφής, πρωί 11-1 και απόγευμα 6-8, στα γραφεία του στίβου του ΜΓΣ Εθνικού στο στάδιο Φ.Κοσμάς ή να επικοινωνήσετε μέσω FACEBOOK (RUN GREECE Αλεξανδρούπολης) και μεις θα σας αποστείλουμε την αίτηση.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια στους εθελοντές θα δοθούν βεβαιώσεις για το βιογραφικό τους, σε ειδική εκδήλωση βραβεύσεων εθελοντών.

%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1-run-greece-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-2016

Share it