Search

Καλλιτσάρης: «Θα ζήσουμε τις στιγμές της άφιξής μας, όσο εντονότερα γίνεται»

Το χρυσό μετάλλιο του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη έγινε θέμα σ’  όλη την Ελλάδα και έφερε παροξυσμό στον Έβρο. Και απολύτως δικαιολογημένα! Δεν φτάνει κάποιος στην κορυφή του κόσμου κάθε μέρα και είναι απολύτως φυσιολογικό ο άνθρωπος που τα καταφέρνει να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των συζητήσεων.
Όμως σ’  αυτό το ταξίδι ο Δημοσθένης είχε αρκετούς συνοδοιπόρους. Τον  προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη, την οικογένεια του, τους συλλόγους του (ΟΦΘΑ και Ηρόδικο) και κάποιους ακόμη ανθρώπους.
Αυτός με τον οποίο περνούσε ο Δήμος ατέλειωτες ώρες στην προπόνηση, αυτός με τον οποίο έβαζε και κατέρριπτε μαζί στόχους είναι ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης, με τον οποίο επικοινωνήσαμε σήμερα, μετά την άφιξη της Παραολυμπιακής αποστολή στην Ελλάδα.
%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%83-2
S.A.: Πως ήταν οι στιγμές τη στιγμή που είδες το όνομα του Δημοσθενη πρώτο στο φωτεινό πίνακα; Πως αντέδρασες; 
Τ.Κ.: «Τις κούρσες του δήμου συνηθίζω να τις βλέπω μόνος σε κερκίδα που με βολεύει. Αυτή τη φορά ήταν μαζί μου και ένας φίλος προπονητής, ο Γιάννης νατσιος! Νομίζω πως οι πρώτες στιγμές μετά τον τερματισμό δεν περιγράφονται! Θυμάμαι μόνο πως βρέθηκα αγκαλιά με το Γιάννη κ πανηγυρίζαμε!»

S.A.: Αν έχετε αντιληφθεί το μέγεθος της διάκρισης, του άθλου ουσιαστικά που πετύχατε.

Τ.Κ.: «Νομίζω πως ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει κανένας από τους δυο μας τι έχει συμβεί. Θα περάσει πολύς καιρός για να γίνει κάτι τέτοιο. Πρέπει απλά να χαρούμε όσο περισσότερο την κάθε στιγμή και ιδιαίτερα ο Δημοσθένης γιατί κατά κύριο λόγο οι στιγμές αυτές ανήκουν στον αθλητή!»

%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%83-1

S.A.: Έχετε φανταστεί τι σας περιμένει Αλεξανδρούπολη κατά την άφιξη σας; Πως περιμένεις εκείνες τις στιγμές; 
Τ.Κ.: «Φανταστεί??? Ακούμε διαφορά, από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα λαμβάνουμε 100αδες μηνύματα αγάπης τόσο από φίλους όσο και από άτομα που δεν τα γνωρίζουμε! Είναι πολύ συγκινητικό και τους ευχαριστούμε!!! Δε θέλω να φανταστώ, απλά θα ζήσουμε την κάθε στιγμή όσο πιο έντονα γίνεται!»

Κλείνοντας, ο Τάσος Καλλιτσάρης θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους, που στάθηκαν και στέκονται δίπλα του όλη αυτή την περίοδο ….

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια μου, τους γονείς μου, την γυναίκα μου, τα παιδιά μου και τον αδερφό μου για την απίστευτη στήριξη τόσο έξω όσο και μέσα στο νερό Όλη αυτή τη δύσκολη χρόνια, με τις οποίες αντιξοότητες και δυσκολίες είχε, καθώς και όλον αυτόν τον καιρό που χρειαζόταν να λείπω από κοντά τους!»

%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%83-3

Share it