Search

Χωρίς Χιντζίδη έφτασαν στη νίκη οι «Φαίακες»

Για δεύτερο σερί ματς εκτός αποστολής των «Φαιάκων», έμεινε ο Στράτος Χιντζίδης, ο ακραίος αμυντικός απ’  την Αλεξανδρούπολη, που πέρυσι ανάγκασε με τις γκολάρες του στη Football League με την φανέλα της Κέρκυρας, όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Β’  Εθνικής να παραμιλούν αλλά και τους ….. Γάλλους, οι οποίοι είχαν κάνει θέμα την γκολάρα του Χιντζίδη απέναντι στη Ζάκυνθο.

Ο ακραίος οπισθοφύλακας, στο πρώτο ματς με τον Πλατανιά δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων ν’  αγωνιστεί καθώς «κουβαλούσε» τιμωρία μίας αγωνιστικής απ’  την περσινή σεζόν με τους «Φαίακες» στη Football League. Για το ματς όμως με τους βυσσινί, ήταν πανέτοιμος όμως ο Μιχάλης Γρηγορίου, προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής, με τον Ντιόγκο να ξεκινάει βασικός και τον Ζαραδούκα να προτιμάται ως μπακ-απ και να μπαίνει στην αποστολή.

Αυτό που δεν συνέβει μέχρι τώρα – δηλαδή να αγωνιστεί φέτος στη Σούπερλιγκ –  ο Χιντζίδης θα προσπαθήσει να το κάνει τις επόμενες αγωνιστικές, αρχής γενομένης του επόμενου παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό.

Απολαύστε στο βίντεο, μερικές απ’  τις γκολάρες του Χιντζίδη, στο τοπ 10 της περσινής περιόδου απ’  τον OTE TV …

https://www.youtube.com/watch?v=jfYtrUNjz88

Share it