Search

Τους βγάζει το λάδι ο Μουστακίδης (+pics & vid)

Την προετοιμασία του συνεχίζει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με μόνο στόχο να εμφανιστεί ετοιμοπόλεμος στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στις 22-23 Οκτώβρη ξεκινά η Volleyleague και μια εβδομάδα νωρίτερα το Λιγκ Καπ, οπότε όπως είναι αντιληπτό οι μέρες που διαθέτει το τεχνικό επιτελείο ώστε να φέρει την ομάδα στο επίπεδο που επιθυμεί, δεν είναι πολλές.

Ο Σάκης Μουστακίδης και ο βοηθός του Γιώργος Παπάζογλου δουλεύουν καθημερινά με διπλές προπονήσεις και είναι πολύ απαιτητικοί απ’  τους αθλητές τους. Δεν θα μπορούσε να ναι και διαφορετικά αφού έχουν υπάρξει και οι δύο αθλητές – υψηλού επιπέδου μάλιστα –  και γνωρίζουν πολύ καλά πως να πάρουν το 100% απ’  τους αθλητές τους.

Οι δυό τους βγάζουν το λάδι των παιχτών του Εθνικού καθώς δουλεύουν σε πολύ υψηλή ένταση, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή στους αθλητές του Εθνικού, να εκτελούν σωστά τις ασκήσεις. Σε όποιο λάθος, η άσκηση διακόπτεται και ο κόουτς εξηγεί τα λάθη και το τι ζητάει απ’  τον καθένα. Η εκτέλεση των ασκήσεων γίνεται ξανά και ξανά, έως ότου ο προπονητής του Εθνικού δει το αποτέλεσμα που ζητάει.

https://youtu.be/KveIuNnQ-bo

Το επόμενο Σ/Κ έρχονται δύο μεγάλα παιχνίδια με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και όλοι στον Εθνικό θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί.

Στις φωτογραφίες και στο βίντεο, στιγμές απ’  την προπόνηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ….

 

 

 

Share it