Search

Pregame: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΑΟΞ για το ιστορικό ματς του Ορφέα με την Φούφα(16:30 LIVE SportsAddict.gr)

Οι ώρες πλέον μετρούν αντίστροφα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης μισό αιώνα αργότερα απο την προηγούμενη συμμετοχή του Ξανθιώτικου συλλόγου στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης προέρχεται απο την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Καρδίας την Θεσσαλονίκη(Θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ μεσοβδόμαδα ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την απόκτηση του Χαράλαμπου Θεοδωρίδη απο τα Κ20 της Ξάνθης(Θυμηθείτε ΕΔΩ). Για το παιχνίδι που ξεκινά στις 16:30 απέναντι στον Μακεδονικό Φούφας ο Μπάμπης Χατζημεστής έχει άπαντες στην διάθεση του επιλέγοντας για την αποστολή τους 19 που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, θυμηθείτε την αποστολή του Ορφέα με ένα κλικ ΕΔΩ. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αθανασίου, Θεοδωρίδης, Μπουνταγκίδης και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μίλησαν στο SA για το σημερινό παιχνίδι καλώντας παράλληλα τον κόσμο να βρεθεί στο ΑΟΞ.

Το ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ που έχει βάλει τα καλά του για το συγκεκριμένο ματς, με τους ιθύνοντες του Ορφέα να θέλουν όλα τα εντός έδρας ματς του συλλόγου να είναι μια γιορτή και ο κόσμος που θα επιλέγει να περάσει το απόγευμα της Κυριακής του στο γήπεδο να έχει όλες τις ανέσεις αλλά και να περνά ευχάριστα στο ανανεωμένο ΑΟΞ

Η ομάδα του Μακεδονικού Φούφας στην πρεμιέρα γνώρισε την εντός έδρας ήττα απο την ΑΠΕ Λαγκαδά με 1-2, έχει το άγχος του πρώτου εκτός έδρας αγώνα στην Γ’ Εθνική όντας μάλιστα νεοφώτιστη που θέλει βαθμούς για να πάρει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής ΕΔΩ.

Στην αναμέτρηση του ΑΟΞ ορίστηκε να διευθύνει ο Δημητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Τσιότσιο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Θυμηθείτε τους διαιτητές της δεύτερης αγωνιστικής ΕΔΩ.

Tο παιχνίδι του ΑΟΞ όπως και όλα τα παιχνίδια του 1ου ομίλου θα μεταδοθούν σε Live Relay απο το SportsAddict.gr,  Απo τις 15:30 όταν και θα ξεκινήσει η ενημέρωση συντονιστείτε στην παρέα μας.

 

Share it