Search

Photos: 45 κλικ απο την θριαμβευτική πρεμιέρα του Ορφέα Ξάνθης στο ΑΟΞ

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης αποζημίωσε τους πάνω απο 500 φίλους που επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα τους στο γήπεδο του ΑΟΞ, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Ορφέα μετά απο μισό αιώνα στην Γ’ Εθνική.

Και όμως το ματς ξεκίνησε στραβά για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που μόλις στο 6′ και σε μια ανύποπτη στιγμή είδε τον Χάιτα απο κοντά να κάνει το 0-1. Μετά το πρώτο παγωμένο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ορφέα άρχισαν να βγαίνουν μπροστά κατά κύματα και να προσπαθούν να βρούν διαδρόμους προς την εστία του Χρυσοστομίδη. Στο 28′ η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς και με σουτ του Χρήστου Πασχαλάκη ήρθε η ισοφάριση, μάλιστα αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που δύο λεπτά αργότερα ξανά με σκόρερ τον Πασχαλάκη έκαναν την ανατροπή. Στο 40′ η ομάδα του Ορφέα άγγιξε και το τρίτο γκολ όμως το δυνατό σουτ του Βασίλη Καραγκιόζη κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Χρυσοστομίδη, με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος σε αντίθεση με το πρώτο οι παίκτες του Ορφέα μπήκαν πιο δυνατά και με την συμπλήρωση 53′ λεπτών αγώνα πέτυχαν το 3-1, όταν μετά απο σέντρα του Βασίλη Καραγκιόζη ο Κώστας Ξαντινίδης έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων αφιερώνοντας το γκολ στον Μπάμπη Χατζημεστή.  Κόντρα στην ροή του αγώνα στο 64′ η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα μείωσε σε 3-2, όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη απο τα αριστερά και μετά απο αναμπουμπούλα΄αφού βρήκε και σε παίκτη του Ορφέα ο Ρούφος έπιασε την μπάλα αλλά όπως υπέδειξαν διαιτητής και βοηθός η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή. Παρά την μείωση του σκόρ οι παίκτες του Ορφέα δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και διατήρησαν με άνεση το υπέρ τους σκορ, πανυγηρίζοντας στο φινάλε την πρώτη νίκη της ομάδας στην Γ’ Εθνική και το θετικό ξεκίνημα των Ξανθιωτών που σε δύο ματς έχουν 4 βαθμούς(1 νίκη, 1 ισοπαλία) και πάνε με θετική ψυχολογία στα δύο δύσκολα  ματς που ακολουθούν με Καβάλα και Δόξα Δράμας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Καρά Αλή(60′ Μουμίνογλου Τουγιάλ), Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης(68′ Τορομανίδης), Ξαντινίδης(80” Μόσχος), Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Χρυσοστομίδης, Κοπατσάρης(56′ Κιβρακίδης), Χάιτας, Φωτιάδης, Τοπάλης, Σιδηρόπουλος, Τσικόπουλος(56′ Παπουτσίδης) Τακίδης, Μπιριτζάους, Χατζηρούπας(81′ Κεσκελίδης), Συμεωνίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ SPORTSADDICT 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it