Search

Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου των Πηγαδίων απο Λουτσέσκου και Μιλόγεβιτς

Στην ψυχολογία των παικτών του τα έριξε ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσεέσκου μετά το τέλος του αγώνα και την συνέντευξη τύπου που ακολούθησε στα Πηγάδια, ενώ με μεγάλη ειλικρίνεια ο τεχνικός των “κυανέρυθρων” σχολίασε πως περίμενε καλύτερη την Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέφερε: “Ήρθαμε αποφασισμένοι να το πάρουμε το παιχνίδι, να το παλέψουμε. Μπορώ να πω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλό για εμάς. Περίμεναμε πιο δύσκολο παιχνίδι. Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να πω ότι ήταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες. Αφού βάλαμε δύο γκολ, ξέραμε ότι η Ξάνθη έπρεπε να ρισκάρει. Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ και να επιτεθούμε με αντεπιθέσεις. Αξίζαμε τη νίκη. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν”.

csc_0026-milogevits panionios

Απο την πλευρά του ο απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε: ”

Είμαι ανυπόμονος να καταλάβω τι συμβαίνει, να πάμε φυσιολογικά με το 0-0 έστω μέχρι το 15ο λεπτό, για να καταλάβω αν παίζουμε άσχημα ή ένα πρόβλημα. Αλλά όταν ξεκινάς και αμέσως με την πρώτη μπάλα που μπαίνει στην περιοχή μας, τόσο στην Αθήνα όσο κι εδώ, να κάνουμε τέτοια λάθη, τότε αλλάζουν όλα ολοκληρωτικά. Αυτό όμως που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι είμαστε πολύ αδύναμη ψυχολογικά ομάδα. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως εμείς θέλουμε, τότε τα παρατάμε”.

Share it