Search

Κλειτσιώτης «Η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα πολλών από μας». Βασιλακάκης«Να γίνει μάθημα σ’ όλου μας» (+pics&vid)

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής μεταξύ της Δόξας Προσκυνητών με την Δόξα Δράμας, έφερε άκρως αντίθετα συναισθήματα στα στρατόπεδα των δύο ομάδων. Απ’ την μια οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν για τον σημαντικό πόντο – τον πρώτο στην ιστορία τους στη Γ’ Εθνική –  και απ’  την άλλη στα πρόσωπα των φιλοξενούμενων διέκρινε κανείς μόνο κατήφεια και στεναχώρια.

Έτσι εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά το ματς ο Κώστας Βασιλακάκης, που ξεκίνησε την τοποθέτησή του, λέγοντας:

ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ

«Ήταν ένα άσχημο και ατυχές αποτέλεσμα. Πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους. Όλοι οι αντίπαλοι θα θέλουν να παίξουν δυνατά απέναντί μας. Εμείς πρέπει να αποδεικνύουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και η ευθύνη όλων μας είναι σημαντική για το σημερινό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Δόξα προσκυνητών για την αγωνιστικότητά της».

Σε ερώτηση Δραμινού δημοσιοφράφου για το αν αντιλήφθηκε τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, ο τεχνικός της Δόξας Δράμας είπε:

«Πάντα πρέπει να υπάρχουν υπαίτιοι στα αρνητικά αποτελέσματα. Έτσι είναι οι οπαδοί όλων των ομάδων. Ναι! Τις άκουσα τις αποδοκιμασίες, και;». 

Για το αν και πόσο μπορούν να στοιχίσουν οι χαμένοι βαθμοί στην Κομοτηνή, ανέφερε:

«Οι χαμένοι βαθμοί μπορούν να στοιχίσουν σε κάθε ματς. Μια στραβοκλοτσιά μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα κάθε φορά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απ’ το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».Κάναμε βεβιασμένες ενέργειες. Χάναμαι την επίθεση μας και τρώγαμε αντεπιθέσεις. Υπήρξαν βεβιασμένες ενέργειες από ορισμένους ποδοσφαιριστές. Παρ’ όλα αυτά κάναμε πολλές φάσεις. Προσπαθήσαμε να αλλάξαμε τον σχηματισμό μας. Το γκολ όμως δεν ήρθε. Έχει να κάνει με την ικανότητα και με την αυτοπεποίθηση».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιάννης Κλειτσιώτης, ο οποίος εμφανίστηκε χαρούμενος για το αποτέλεσμα, δίχως διάθεση όμως για μεγάλα λόγια.

ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ

 

«Πιστεύω πως θα υπάρξει και συνέχεια στα επόμενα παιχνίδα, δεν πρέπει να μας επηρεάσει αρνητικά το σημερινό αποτέλεσμα, όπως δεν μας επηρέασε και η ήττα απ’ τον Α.Ο.Κ.. Εύχομαι στη Δόξα Δράμας να πετύχει τους στόχους της, γιατί είναι πολύ ιστορική ομάδα».

«Για μένα προσωπικά είναι η μεγαλύτερη στιγμή μου ως προπονητής. Και για κάποιους παίχτες επίσης».

«Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, δεν ενθουσιαζόμαστε. Πάμε να πάρουμε ότι μπορούμε στα πρώτα 5 παιχνίδια».

Σε ερώτηση του SportsAddict.gr για το ποιο ήταν το τακτικό λάθος στο οποίο αναφέρθηκε για το ματς με τον Α.Ο.Κ. στο Βερούλειο, ο Γιάννης Κλειτσιώτης είπε:

«Σήμερα ήμασταν πιο κλειστά. Νομίζω ότι παίζαμε με μια ποδοσφαιρική αφέλεια στο πρώτο παιχνίδι. ίσως γιατί δεν μπορούσαμ ενα καταλάβουμε πια είναι η δυναμική των ομάδων που θα κάνουν πρωταθλητισμό. Μας προσγείωσε απότομα το αποτέλεσμα του πρώτου ματς και θα είμαστε πιο συνετοί στην προσέγγιση μας με τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό».

Μετά τους δύο προπονητές, ήταν η σειρά του στόπερ της Δόξα Δράμας, Θωμά Γκαρακλίδη και του επιθετικού της Δόξας Προσκυνητών, Χρήστου Βάσκου, να πάρουν τον λόγο.

 

 

Share it