Search

Τα συγχαρητήρια Δήμου Αλεξανδρούπολης και Δημάρχου Λαμπάκη σε Μιχαλεντζάκη και Καρυπίδη

Το ήθος, τον χαρακτήρα, το πάθος και την επιμονή του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη εξαίρει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, στο συγχαρητήριο μήνυμά του για τον 17χρονο αθλητή που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. “πεταλούδα” της κατηγορίας S9 στους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο κ. Λαμπάκης αναφέρει συγκεκριμένα ότι “η θέληση και η δύναμη ψυχής του Δημοσθένη απέδειξαν σε όλους μας ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το ήθος, ο χαρακτήρας, το πάθος και επιμονή του Δημοσθένη ας αποτελέσουν πρότυπο για όλους μας και ιδιαίτερα τους νέους, γιατί όταν υπάρχουν νέοι που έχουν το ψυχικό σθένος του Δημοσθένη, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε μια καλύτερη κοινωνία”.

Συγχαρητήρια Λαμπάκη και στον Δημήτρη Καρυπίδη 

Σε ξεχωριστό μήνυμά του, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα συγχαρητήριά του και στον δεύτερο Αλεξανδρουπολίτη αθλητή της κολύμβησης, Δημήτρη Καρυπίδη, ο οποίος επίσης συμμετείχε στους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, κατακτώντας την 5η θέση στα 50 μ. Ύπτιο Ανδρών της κατηγορίας S1. “ Η στάση ζωής και η δύναμη ψυχής του Δημήτρη αποδεικνύουν ότι  η επιμονή και η ισχυρή θέληση είναι ικανές να κάνουν πράξη τα όνειρά μας”, σημειώνει ο κ. Λαμπάκης.

Share it