Search

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας και κομμάτων της Βουλής για τον “χρυσό” Μιχαλεντζάκη!

Πλήθος συγχαρητηρίων δέχεται συνεχώς  ο Εβρίτης χρυσός παραολυμπιονίκης Δήμος  Μιχαλεντζάκηςμετά τον θρίαμβο του στα 100μέτρα πεταλούδα  της κατηγορίας S9 στους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ένα απο αυτά προέρχεται απο τον πρώτο πολίτη της χώρας τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο που στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα του αναφέρει “«Ο αξιοθαύμαστος αγώνας σας και η κορυφαία, χρυσή, επιτυχία σας προσέθεσαν έναν ακόμη εμβληματικό κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών της Παραολυμπιακής μας Ομάδας στο Ρίο» Για να κλείσει με την φράση: “«Μας κάνατε υπερήφανους. Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια»

Παράλληλα τα συγχαρητήρια τους στον Δήμο Μιχαλεντζάκη έσπευσαν να δώσουν τόσο η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ. “Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, που τόσο επάξια κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση (100 μέτρα πεταλούδα), στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μας έκανε όλους υπερήφανους”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με σχετική ανακοίνωση.

Ενώ το γραφείο τύπου του ΚΚΕ με ανακοίνωσή του συγχαίρει θερμά τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα πεταλούδα S9, με χρόνο 59.27, επίδοση που αποτελεί και νέο παραολυμπιακό ρεκόρ, καθώς και τους υπόλοιπους Έλληνες κολυμβητές που πήραν μέρος στις κατηγορίες τους.

 

 

Share it