Search

Στον τελικό το Δημοκρίτειο που κέρδισε τον ΓΑΣ! Photos απο την κερκίδα και το πρώτο ματς στο 2ο τουρνουά “Γιάννης Καρυώτης”

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και αφήνοντας πολύ θετικά δείγματα η νεοσύστατη ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που αποτελείται κατά βάση απο φοιτητές του ΔΠΘ, κατάφερε να κερδίσει τον ΓΑΣ Κομοτηνή στον πρώτο αγώνα του 2ου τουρνουά που διεξάγεται στην μνήμη του Γιάννη Καρυώτη.

Η ομάδα του κόουτς Καρυπίδη ήταν πολύ καλή και ειδικά απο το δεύτερο μέρος όταν και πήρε το προβάδισμα κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ και μάλιστα στο φινάλε να κερδίσει και με διαφορά +13 πόντων, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Στασινόπουλο.

Απο την άλλη η εικόνα του ΓΑΣ Κομοτηνή προβλημάτισε τον κόουτς της ομάδας Νεοκλή Λεμονίδη μια και έδειξε να έχει αρκετά θεματάκια που αν θέλει να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πρέπει να τα βελτιώσει.

Η ομάδα του Δημοκρίτειου θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον αυριανό τελικό απο τον αγώνα της ΑΕ Κομοτηνής με τον Αίαντα που διεξάγεται αυτή την ώρα. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακής στις 20:30., ενώ στις 18:00 ο ΓΑΣ θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό με τον χαμένο της αναμέτρηση που γίνεται τώρα.

Δεκάλεπτα: 10-10, 21-28(ημίχρονο), 36-48, 49-62(τελικό αποτέλεσμα)

Share it