Search

Με 19αδα και σημαντικές επιστροφές στο ιστορικό πρώτο εντός ο Ορφέας Ξάνθης(+photos)

Πανέτοιμος για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς  είναι ο Ορφέας Ξάνθης που θέλει μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με τον ΑΟ Καρδίας, θέλει να πανηγυρίσει και το πρώτο τρίποντο μπροστά στο κοινό της Ξάνθης(18/9, Ώρα 16:30)

Ο Μπάμπης Χατζημεστής έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, καθώς σε αντίθεση με το πρώτο ματς κανονικά θα αγωνιστεί ο Γιώργος Κατρανίτσας(φωτο κάτω) που εξέτισε την ποινή του απο την περσινή σαιζόν με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

orfeas-xanthis-prop4

Αλλά και έχουν προπονηθεί κανονικά και είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και οι Τουγιάλ Μουμίνογλου, Ονούρ Καρά Αλή και Αντώνης Χαριτίδης(φωτο κάτω) που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν, με τους δύο πρώτους μάλιστα να είναι κανονικά και στην αποστολή ενώ ο Χαριτίδης προτιμήθηκε να προφυλαχθεί μια και δεν είναι 100% έτοιμος.

orfeas-xanthis-prop3

Στην αποστολή βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου ο Χαράλαμπος Θεοδωρίδης που αποκτήθηκε απο την ομάδα Κ20 της Ξάνθης. Η αποστολή της ομάδας του Ορφέα αποτελείται απο τους: Ρούφο(τφ), Αθανασίου(τφ), Θεοδωρίδη, Καρά Αλή, Καραγκιόζη Β., Κατρανίτσα, Τζαμπάζ Χακή, Μακράκη, Κωτίδη, Μαυρόπουλο, Μόσχο, Μπουνταγκίδη, Τορομανίδη, Καραγκιόζη Γ., Μουμίνογλου Τουγιάλ, Πασχαλάκη, Μελισσόπουλο Ν., Ξαντινίδη και Χαραλαμπίδη.

Θυμηθείτε το θέμα του SA για τις αλλαγές στο γήπεδο του ΑΟΞ ενόψει της πρεμιέρας την Κυριακή αλλά και την συμμετοχή του Ορφέα στην Γ’ Εθνική κατηγορία

Share it