Search

Επιστρέφουν στην Κομοτηνή ως αντίπαλοι οι Σουάνης, Ίγκορ, Ολίσε και Μαρκόπουλος

Με αρκετό κόσμο στο πλευρό της (ως συνήθως) θα πάει η Δόξα Δράμας στην Κομοτηνή, για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με την Δόξα Προσκυνητών. Η Δόξα έχει αρχίσει με το «δεξί» στον πρώτο όμιλο της Γ’  Εθνικής με τη νίκη έναντι στον Καμπανιακό και θέλει να κάνει το 2 στα 2 την Κυριακή με την ομάδα της Δόξας Προσκυνητών, την οποία σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμούν ο Κωνσταντίνος Βασιλάκης και οι ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε το επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις τους, όπως του Σουάνη στο S.A. αλλά και του Θωμά Γκαρακλίδη στο επίσημο site της Δόξα Δράμας.

Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και να το δείξουμε στο γήπεδο. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο,αν δεν παλέψεις για να να νικήσεις. Στόχος οι 3 βαθμοί σε κάθε ματς και με την βοήθεια  του κόσμου μας που θα έρθει στην Κομοτηνή πιστεύω ότι θα κερδίσουμε.

Η Δόξα θα πάει στην Κομοτηνή έχοντας στη σύνθεσή της πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, ιδίως στην γραμμή κρούσης, πολλοί εκ των οποίων με πράσινο παρελθόν. Αναφερόμαστε φυσικά στους Ολίσε, Ιγκόρ, Μαρκόπουλο και Σουάνη που επιστρέφουν ως αντίπαλοι στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο Δημήτρης Σουάνης αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανθρακικού την τριετία 2005-2008, στην οποία «έφτιαξε» θα μπορούσαμε να πούμε τ’  όνομά του, «εξαργυρώνοντας» τα 13 γκολ του σε  79 εμφανίσεις με μεταγραφή στην Ξάνθη. Ο Εγκούτου Ολίσε αγωνίστηκε στον Πανθρακικό την διετία 2008-2010 καταγράφοντας 35 συμμετοχές. Επίσης ο Βραζιλιάνος Ιγκόρ, αποτέλεσε την τριετία 2013-2016 το βαρύ όπλο του Πανθρακικού στη Superleague και ειδικά τα δύο πρώτα χρόνια αποτέλεσε σημείο αναφοράς. Συνολικά με την πράσινη φανέλα πέτυχε 24 γκολ σε 77 εμφανίσεις. Τέλος πολύ σύντομο πέρασμα είχε ο Κώστας Μαρκόπουλος, που πέρσι αγωνίστηκε για μόλις έξι μήνες στους πράσινους.

Share it