Search

«Στο ΔΑΚ Κομοτηνής, η αρχή των όσων έχω πετύχει στην καριέρα μου»

Αποβλέποντας στη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, έρχεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής για το παιχνίδι με την Δόξα Προσκυνητών, η Δόξα Δράμας. Μετά την επιτυχή πρεμιέρα οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Βασιλάκη, θέλουν να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα, φτιάχνοντας ένα σερί νικών στην αρχή που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση  στο κυνήγι της πρώτης θέσης.
Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Δόξας και πολλοί που είχαν μεγάλο ή σύντομο πέρασμα απ’  την Κομοτηνή και έχουν αναμνήσεις απ’  το γήπεδο που θα αγωνιστούν την Κυριακή. Ο Δημήτρης Σουάνης, αποτελεί έναν απ’  αυτούς, με τον επιθετικό της Δόξας να έχει φορέσει με επιτυχία την πράσινη φανέλα του Πανθρακικού απ’  το 2005 μέχρι το 2008.
Ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού αλλά και της Ξάνθης, δήλωσε χαρούμενος στο SportsAddict.gr για την επιστροφή του στο ΔΑΚ Κομοτηνής και επισήμανε πως οι Δραμινοί έχουν μόνο στόχο τη νίκη.
Eίναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πολύ. Είναι απλά άλλοι τρεις πόντοι, όμως σε ένα πρωτάθλημα που είμαστε μόλις στην αρχή. Ξέρουμε ότι είναι μια νεοφώτιστη αλλά καλή ομάδα και δεν μας ξεγελά καθόλου το σκορ και ήττα των Προσκυνητών στην πρεμιέρα με την Καβάλα. Έχουν έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές και προσωπικά περιμένω ένα όμορφο παιχνίδι.
  
Το ΔΑΚ είναι ένα γήπεδο στολίδι, απ το οποίο  έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Στην ουσίαήηταν η αρχή για ότι έχω πετύχει μέχρι σήμερα! Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στην Κομοτηνή!

Share it