Search

Φιλική ισοπαλία για τις Βασίλισσες Θράκης κόντρα στον Απόλλων Ξάνθης(+photos)

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο γήπεδο της Εκτενεπόλ η Γυναικείας ομάδα ποδοσφαίρου Ξάνθης “Βασίλισσες Θράκης” με την ομάδα Κ13 του Απόλλων Ξάνθης.

Οι Βασίλισσες προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο μέρος χάρις τα τέρματα των Μαυρομάτη και Αρβανιτίδου με τους πιτσιρικάδες του Απόλλωνα να καταφέρνουν να φέρουν το ματς στα ίσια με τέρματα των Μπουχουρίδη και Δαυίδ Παπαδόπουλου.

vasilises-apollonk134

Για την ομάδα του Απόλλων ο Γιώργος Μαλαδένης ξεκίνησε το ματς με τους: Ευγενίου, Καπαγερίδη, Φραγκόπουλο, Μαρκοσιάν Αρμ., Τριανταφυλλίδη, Παπαδόπουλο Δ., Ξινιτίδης, Γεωργιάδη, Μπουχουρίδη, Παπαδόπουλο Κ, Παρασκευά. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Πουλιανίδης, Μπουνταχίδης, Βουτσάς, Κανδύλης, Μαρκοσιάν Χρ., Γκριγκοριάν

vasilises-apollonk132

Για τις Βασίλισσες Θράκης την αναμέτρηση ξεκίνησαν οι: Παρσόνογλου, Αρβανιτίδου, Ναλμπάντη, Χατζηαντωνίου, Ευθυμιάδου, Κατσαρού, Μετοικίδου, Βλάχου, Πόρναλη, Μαυρομάτη, Μπουντρί – Σολτάνι. Αγωνίστηκαν και οι: Σταυρακάρα, Σολτάνι, Σιδηροπούλου, Μουσοπούλου, Σταύρου και Τοπαλίδου

vasilises-apollonk131

Πλέον τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στο σπουδαίο φιλικό με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή, αναμέτρηση που θα απουσιάσουν οι Παναγιώτα Παπαϊωάννου και Ευαγγελία Κατσαρού.

vasilises-apollonk133

Να σημειώσουμε πως οι Βασίλισσες της Θράκης ένιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την διοίκηση του Απόλλωνα Ξάνθης για την άψογη φιλοξενία που είχαν στο γήπεδο της Εκτενεπόλ.

Share it