Search

Σάββατο με εντός έδρας παιχνίδια για Κ20 και Κ17 της Ξάνθης! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Το ερχόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί όλη η αγωνιστική δράση για όλα τα τμήματα του ΑΟ Ξάνθη. Μαι και  εκτός από την επαγγελματική ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στις 16:00 στο Xanthi FC Arena και η Κ-20 θα υποδεχθεί την ίδια μέρα στις 10:30 την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων στην εντός έδρας πρεμιέρα της. Ενώη Κ-17 στην ίδια τοποθεσία λίγο αργότερα (14:00) θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας θέλοντας να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο Εφηβικό Πρωτάθλημα την 2η αγωνιστική.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη μετά την ήττα στην Αθήνα απο την ΑΕΚ θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης απο το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην Ξάνθη οπού η ομάδα της Ξάνθης υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί του Σαββάτο με τον Παναγιώτη Τσοπουλίδη της ΕΠΣ Ξάνθης να ορίστηκε να διευθύνει την συνάντηση των δύο ομάδων στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Βοηθοί θα είναι οι Ιλιάς Εμπλιούκ και Χουσείν Κούλα επίσης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στις 14:00 επίσης στο Αθλητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια η ομάδα Κ17 της Ξάνθης υποδέχεται την Βέροια στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα οπού έχασε στο φινάλε, και έτσι απέναντι στην Βέροια οι Ξανθιώτες θέλουν να πραγματοποιήσουν ακόμη μια καλή εμφάνιση που θα τους οδηγήσει στην πρώτη νίκη της χρονιάς. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Κωνσταντίνος Καλοπήτας με βοηθούς τους Δημήτρη Κηλικιώτη και Παναγιώτη Βαμβακίδη όλοι τους της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it