Search

Ντεμοτεχνείο με Διαμαντίδη και Παπασταθόπουλο!

Στην δεύτερη ραδιοφωνική  εκπομπή του μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, ο Ντέμης Νικολαϊδης, έδειξε πιο …. λυμένος στον – όλο και πιο οικείο καθώς φαίνεται –  ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού και αθλητικού σχολιαστή.

Η εκπομπή που όπως φαίνεται θα βγάζει … είδηση κάθε εβδομάδα, είχε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία βγήκαν μέσα από συζήτηση τεράστιων αθλητών που αποσύρθηκαν, αλλά και νυν που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο.

Χρονικά πρώτος πήρε βγήκε στον αέρα ο Δημήτρης Διαμαντίδης, το έμβλημα του σύγχρονου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ο 3D θα φορέσει σήμερα και αύριο (16-17/09) για τελευταία φορά το σορτσάκι και το αμάνικο μπλουζάκι του τριφυλλιού, στο τουρνουά που διοργανώνεται προς τιμήν του, με συμμετέχοντες την ΤΣΣΚΑ, την Μπαρτσελόνα και την Μακάμπι. Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού που θα τιμηθεί το Σάββατο το βράδυ απ’  την ΚΑΕ, μίλησε στον αέρα της εκπομπής Ντεμοτεχνείο, για το ποιος αισθάνεται χωρίς να αποτελεί καθημερινότητά του το μπάσκετ, την σχέση του με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναφέρθηκε στους προπονητές της καριέρας του, θυμήθηκε μεγαλειώδεις στιγμές με το τριφύλλι και την γαλανόλευκη, ενώ είπε και πολλά ακόμη που μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό …

 

 

https://www.mixcloud.com/NovaSPORFM946/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81-fm-946/

Στο τελευταίο ημίωρο της εκπομπή, ο Ντέμης είχε και άλλη έκπληξη για τους ακροατές του, καθώς στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής περίμενε ο Σωκράτης Παπασταθόλουπος. Ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο ο Ντέμης ως Πρόεδρος της ΑΕΚ, είχε ιδαίτερη σχ΄’εση. Αρκεί να θυμηθούμε την ρήτρα στο συμβόλαιο του Πάπα, σε περίπτωση αποχώρησης του Νικολαΐδη απ’  τον προεδρικό θώκο, και τη μεταγραφή του –  πιτσιρικά τότε Παπασταθόπουλου – στη Τζένοα καλοκαίρι του 2008.

Με τον Σωκράτη η συζήτηση περιστράφηκε γύρω απ’  την ποιότητα του Γερμανικού ποδοσφαίρου αλλά κυρίως γύρω απ’  τον …. Κλοπ. Φαίνεται –  και από αναρτήσεις στο fb – πως ο πρώην διεθνής επιθετικός, τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στις προπονητικές ικανότητες του νυν προπονητή της Λίβερπουλ, με τον Σωκράτη να έχει συνεργαστεί μαζί του στη Ντόρτμουντ και να στάζει μέλι για τον … θεοπάλαβο Γερμανό.

Share it