Search

Τα «άπλυτα στη φόρα» … ή … «όλα εδώ πληρώνονται» !

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο παγκόσμιος αθλητισμός από την ώρα που βγήκαν στον «αέρα» η λίστα ντοπέ αθλητών που έχουν ελεγχθεί από την WADA, έχουν «πιαστεί» ντοπέ αλλά πήραν το πράσινο φως για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η ομάδα που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο ως «διεθνής ομάδα χάκερ», Fancy Bears, δημοσίευσε στο twitter έγγραφα τα οποία ισχυρίζεται ότι απέκτησε διεισδύοντας στο σύστημα της WADA.

Σύμφωνα με αυτά, οι πλέον διάσημες αθλήτριες των ΗΠΑ έχουν βρεθεί θετικές σε ελέγχους αντιντόπινγκ, όμως υπήρξε συγκάλυψη προκειμένου να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ανάμεσά τους, οι αδελφές Σερένα και Βένους Γουϊλιαμς, η σούπερ σταρ της ενόργανης γυμναστικής, Σιμόν Μπάιλς και η παίκτρια του WNBA, Ελένα Ντελε Ντον. Η αμηχανία της WADA είναι έκδηλη. Στην πρώτη επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει διάψευση. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει απλώς ότι πρόκειται για Ρώσους και όχι για διεθνή ομάδα χάκερ. «Καταδικάζουμε την κυβερνο-επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει ως στόχο να υποβαθμίσει τη WADA και το παγκόσμιο σύστημα αντι-ντόπινγκ. Εχουμε ήδη ενημερωθεί από τις αρχές ότι οι συγκεκριμένες επιθέσεις προέρχονται από τη Ρωσία».

Σαν προσωπικό σχόλιο μπορούμε να πούμε ότι … όλα εδώ πληρώνονται . Βρέθηκαν προ των ολυμπιακών Αγώνων κάποια εξιλαστήρια θύματα από συγκεκριμένη χώρα (βλέπε Ρωσία) που οι «αμόλυντοι» και καθαροί επέβαλαν τα δικά τους εμπάργκο σε μερίδα αθλητών. Ετσι λοιπόν καθάρισε το τοπίο, σωθηκαμε και από την παγκόσμια μάστιγα των αναβολικών και του ντόπινγκ . Εχει η ζωή γυρίσματα λοιπόν; Ετσι φαίνεται .

Share it