Search

Στον τελικό ο τρομερός Μιχαλεντζάκης!

Τρομερός στον πρώτο προκριματικό ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, ο οποίος πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό των 100μ. πεταλούδα.

Με 1:01.96 το δελφίνι της Θράκης τερμάτισε δεύτερος, πίσω απ’  τον Ούγγρο Σορς (1:00.58), στον πρώτο προκριματικό των 100μ. στην κατηγορία S9.

Ο Μιχαλεντζάκης πηγαίνει στον τελικό (23:30 ώρα Ελλάδος) με τον τρίτο καλύτερο χρόνο των προκριματικών, πίσω απ’ τον Σορς και τον Ιταλό κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ Μορλάκι, που έκανε στον δεύτερο προκριματικό 1:01.57.

Δεδομένου πως ο Μιχαλεντζάκης με την ποιότητά του, δεδομένα δεν τα δωσε όλα στον τελικό, θέλοντας να κάνει συντήρηση για τον μεγάλο τελικό (άλλωστε στον τελικό είναι που θα τα δώσει όλα, όπως είχε επισημάνει και ο ίδιος και ο προπονητής του στο S.A.).

Μιλώντας με όρους προκριματικών ο Δημοσθένης μπαίνει  με θέση βάθρου στον τελικό, κάτι που από μόνο του αποτελεί σπουδαίο γεγονός.

Αλλά, ίσως ο Μιχαλεντζάκης έχει για τους Θρακιώτες και όλους τους Έλληνες κάτι πιο μεγάλο για το βράδυ γιατί μην ξεχνάμε πως φέτος στο Πανευρωπαϊκό είχε κάνει 1:00.76 στα 100μ. πεταλούδα …

 

Share it