Search

Ο Ανέστης Δαλακούρας αποκλειστικά στο S.A. για τα προκριματικά της Εθνικής!

Εκτός των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας τέθηκε ο Εβρίτης διεθνής Ανέστης Δαλακούρας. Ο πρώην αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες κι έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή για τους πρώτες αγώνες πρόκρισης, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα γίνουν από αύριο ως την Κυριακή, στην Κοζάνη.

Παρά την ατυχία του πάντως ο Ανέστης, σε επικοινωνία που είχε το SportsAddict.gr μαζί του τόνισε για την γαλανόλευκη: 

Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό αυτήν τη στιγμή. Ένα απ’ τα καλύτερα των τελευταίων ετών και έχει μια μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στο ευρωπαϊκό μετά από πολλά χρόνια. Η Εθνική είναι ικανή να φέρει τη διάκριση που θέλουμε για πάνω από μια δεκαετία, ώστε να ανέβει περισσότερο το βόλεϊ. Βέβαια, δεν είμαστε σε εύκολο όμιλο και πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά γιατί κάθε πόντος θα παίξει μεγάλο ρόλο στη βαθμολογία, τόσο για το Βέλγιο που θεωρητικά είναι το φαβορί, όσο και για την Ουκρανία που είναι μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη και τη Μολδαβία που θεωρείται η πιο αδύναμη.

 

Στην απογευματινή συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, ο Σ. Δρίκος αναφέρθηκε στις ενοχλήσεις του άλλοτε αρχηγού του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αναφέροντας:

Για το θέμα του Κοκκινάκη, είχα μια επικοινωνία μας του λόγω των προβλημάτων του Δαλακούρα που τον έθεσαν εκτός προπονήσεων και αγώνων για αυτά τα δυο τριήμερα. Θα έλεγα είχα μια επικοινωνία σε μια διαδικασία «επιστράτευσης».

Ο Μενέλαος είχε διαφορετική άποψη, δεν θέλησε να είναι παρών και εκλήθη ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Η δουλειά του προπονητή είναι να αξιολογεί τους αθλητές και θα προσπαθήσω να το αναλύσω όσο πιο απλά γίνεται.

 

Share it