Search

Φιλική νίκη του Λεύκιππου Ξάνθης μέσα στην Κομοτηνή επί της ΑΕΚ

Αρκετά θετικά δείγματα γραφής έδειξε στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, κόντρα σε έναν αντίπαλο που προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Λεύκιππος Ξάνθης που κέρδισε την ΑΕΚ με 58-61.

ae-komotinis

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα με την ΑΕΚ να έχει τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο μέρος παίρνοντας απο νωρίς διψήφια διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι Ξανθιώτες είχαν καλύτερες τοποθετήσεις στην άμυνα και σιγά σιγά ροκάνιζαν την διαφορά, μειώνοντας αρχικά σε 47-39 και στο φινάλε του αγώνα με αντεπίθεση διαρκείας στο τέταρτο δεκάλεπτο να φτάσει στην επικράτησε με 58-61.

kerkida-komotinis-basket

Αυτό ήταν το δεύτερο τεστ για την ομάδα της Ξάνθης, μετά την ήττα στην Καβάλα απο τον Αστέρα, και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Εθνικό. Ενώ απο την άλλη η ΑΕ Κομοτηνής που αναμφίβολα κρατά μόνο την εικόνα της στο πρώτο μέρος στρέφει την προσοχή της στην διεξαγωγή του 2ου τουρνουά στην μνήμη του “Γιάννη Καρυώτη” το προσεχές Σαββατοκύριακο 17-18 στο κλειστό της Κομοτηνής με αντιπάλους τους συμπολίτες ΓΑΣ, Αίαντα και Δημοκρίτειο

 

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 38-23(ημίχρονο), 47-39, 58-61(τελικό αποτέλεσμα)

Photo Credits: Εφημερίδα “Χρόνος”

Share it