Search

Φιλική ήττα του Ορφέα απο μεικτή ομάδα Νέων-Εφήβων της ΠΑΕ Ξάνθης ενόψει Μακεδονικού

Φιλικό σε μορφή χαλαρώματος έδωσε την Δευτέρα η ομάδα του Ορφέα στα Πηγάδια κόντρα σε ομάδα που αποτελούταν απο παίκτες της Κ20 και της Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθης γνωρίζοντας την ήττα με 3-2.

Στο φιλικό ο Μπάμπης Χατζημεστής είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Καρδία στην Μηχανιώνα και να δει την αγωνιστική τους κατάσταση ενόψει της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Μακεδονικό Φούφα.

Στα του αγώνα  για την ομάδα του Ορφέα δύο τέρματα σημείωσε ο Νίκος Μελισσόπουλος ενώ για την ΠΑΕ Ξάνθη οι Πεταλωτής, Άλβι και Τζιβανόπουλος.

 

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο προπονητικό φιλικό ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης, ενόψει της 2ης αγωνιστικής του προσεχούς Σαββατοκύριακου τόσο στην Γ’ Εθνική όσο και στα πρωταθλήματα Κ20 και Κ17 της Super League.

Για την ομάδα της ΠΑΕ Ξάνθη αγωνίστηκαν οι: Σαββίδης, Μολλά, Πεταλωτής, Σπιριντόνοφ, Καλαϊτζίδης, Κέβιν, Μίχος, Τενεκές, Τζιβανόπουλος, Χατζής και ένας παίκτης υπό δοκιμή, ενώ έπαιξαν και οι Εγιούπ και Σπυριδωνίδης.

Για τον Ορφέα Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Αθανασίου, Κούτρας, Δασκαλάκης, Βουλγαρίδης, Κατρανίτσας, Μυγγίδης, Κωτίδης, Μελισσόπουλος, Χαριτίδης, Τανζού, Χαραλαμπίδης, ενώ έπαιξαν κοι οι Οκάν, Ζυκοράρης, Κακουλίδης, Κοντογιαννίδης, Κωδωνάς.

 

Share it