Search

Στον “αέρα” το πρωτάθλημα της Football League που δεν ξεκινά αν δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη!

Υπό δύο προϋποθέσεις, θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Football League, στις 25 Σεπτεμβρίου, όπως έχει προγραμματισθεί. Αυτό, τουλάχιστον, προέκυψε από την σημερινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της διοργανώτριας αρχής, Στέλιου Σφακιανάκη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι εάν δεν λυθούν τα θέματα των τηλεοπτικών μεταδόσεων και των καμερών στα γήπεδα, το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει.

«Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα ή μάλλον δύσκολα θα ξεκινήσει καθώς δεν προλαβαίνουν οι ομάδες να βάλουν τις κάμερες που ζήτησε η ΕΕΑ», δήλωσε ο κ.Σφακιανάκης και πρόσθεσε: «Η ΕΕΑ αιφνιδιαστικά δύο ημέρες πριν το Κύπελλο ζήτησε να μπουν κάμερες. Υπάρχουν κάποια ζητήματα. Στην Super League υπήρξε διευκόλυνση χρόνου για να προλάβουν να βάλουν τις κάμερες. Εγώ δεν είμαι υπέρ της παράτασης, αλλά να μπουν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Πρόθεσή μου δεν είναι να αποφύγουμε το θέμα. Θέλουμε να μπουν κάμερες, αλλά όχι τόσο γρήγορα. Να έχουμε ένα περιθώριο. Εμείς κληθήκαμε ένα 24ωρο πριν να τακτοποιήσουμε το ζήτημα χωρίς να έχουμε γνώση επ’ αυτού. Αν υπάρχει η δυνατότητα να μπουν νωρίτερα ας μπουν και σε μια εβδομάδα ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων, ο πρόεδρος της Football League επισήμανε: «Βρίσκομαι σε διαπραγμάτευση με τηλεοπτική πλατφόρμα και ελπίζω να προχωρήσει. Πριν την τελική υπογραφή χρειάζεται να δούμε κάποια ζητήματα. Δεσμεύσεις και υποχρεώσεις απο τις δύο πλευρές. Υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορούμε να παράξουμε ένα προϊόν ελκυστικό».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τις ομάδες της Football League, σύστημα με κάμερες διαθέτουν τα γήπεδα της Καλλονής, του Πανθρακικού, του ΟΦΗ, του Αρη, του Απόλλωνα Σμύρνης (σ.σ. Νέα Σμύρνη), του Κισσαμικού (σ.σ. Περιβόλια) και του ΑΟ Χάνια (σ.σ. Περιβόλια). Αντίθετα, δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα γήπεδα του Πανελευσινιακού, της ΑΕ Σπάρτη, του Παναιγιάλειου, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Αχαρναϊκού, του Πανσερραϊκού, της Καλλιθέας και του Αιγινιακού, ενώ η ΠΑΕ Τρίκαλα έχει αρχίσει τις σχετικές διαδικασίες.

 

Share it