Search

Σπουδαία φιλικά με Αμαζόνες Δράμας και Άρη Θεσσαλονίκης για τις Βασίλισσες Θράκης!

Δύο πολύ δυνατά φιλικά έχει μπροστά της η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου  Ξάνθης “Βασίλισσα Θράκης” που θα αντιμετωπίσει δύο ομάδες της Α’ Εθνικής με μεγάλη παράδοση στο Γυναικείο ποδόσφαιρο όπως οι Αμαζόνες Δράμας και ο Άρης Θεσσαλονίκης.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου με τις Βασίλισσες να αντιμετωπίζουν στις 17:30 την κορυφαία ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΜ-Θ τις Αμαζόνες Δράμας, η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης. Ενώ την Κυριακή η ομάδα της Ξάνθης θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης στις 12:00, μάλιστα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση η Ξανθιώτικη ομάδα καλεί να την ακολουθήσουν και όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν.

Σχετικά με το ματς με τον Άρη αναφέρεται:

“Στα πλαίσια της προετοιμασίας ή Βασίλισσα μας ταξιδεύει την Κυριακή στην Θεσσαλονικη έχοντας να αντιμετωπίσει την πανισχυρη ομάδα του Αρη θεσσαλονικης . Ή ομάδα μας οργανώνει εκδρομή προσδοκώντας στην στήριξη όσων περισσότερων φιλάθλων μπορούν να ακολουθήσουν την ομάδα μας στον δύσκολο αυτό αγώνα. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ,να δηλώσουν άμεσα το όνομα τους στους υπεύθυνους της ομάδας με καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 15/09/16. Το κόστος μετακίνησης θα είναι 10 ευρώ…”

Share it