Search

Δεν την… γλυτώνουν την κόντρα με Ξάνθη Καπετάνος και Παπαστεριανός! Κανονικά στη Super League η Βέροια!!!

Λήξη συναγερμού στην Super League αφού η Βέροια παραμένει κανονικά μέλος της. Ο φάκελος που κατέθεσε η ομάδα της Ημαθίας αυτή την φορά ήταν πλήρης και έτσι δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα!

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο μεγαλομέτοχος Κώστας Παπαδόπουλος προσκόμισε φάκελο με όλα τα στοιχεία προκειμένου να πάρει την άδεια για την αγορά των μετοχών και να εξασφαλίσει η ομάδα πιστοποιητικό. Έτσι οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ξάνθης την τελευταία διετία, Παντελής Καπετάνος και Μανώλης Παπαστεριανός, θα επιστρέψουν στην πόλη της Θράκης αυτή την φορά ως αντίπαλοι. Θυμίζουμε πως στην Βέροια αγωνίζεται και ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού Χρήστος Μελίσσης.

Η επίσημη ανακοίνωση της  ΕΕΑ αναφέρει:

«(δ) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (εξ αναβολής) Παπαδόπουλος Κων/νος 93,53% 1. ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ) 2. Διαπιστώθηκε παράβαση υποχρέωσης του ν.2725/99 άρθρο 69Α περί προηγούμενης άδειας από την Επιτροπή για τη μεταβίβαση των μετοχών. 3. Σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.7 η Επιτροπή τάσσει σύντομη προθεσμία 5 ημερών στην ως άνω ΠΑΕ για την άρση της ανωτέρω παράβασης. Ταυτόχρονα εντός του ιδίου χρόνου καλείται σε ακρόαση στη συνεδρίαση της Πέμπτης 22-09-16 για την επιβολή ή μη προστίμου, σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.6.»

Ταυτόχρονα γινόταν η απόρριψη των Τρικάλων. «2. Καταγγελία ΠΑΕ Τρικάλων κατά ΠΑΕ Βέροιας αναφορικά με τη μετοχική σύνθεση της δεύτερης. (εξ αναβολής) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ»

Share it