Search

Έφτασαν τα καινούργια όργανα γυμναστικής στο ΤΟΛ της Μαΐστρου!

Μετά από δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, οι άνθρωποι του συλλόγου του Έβρου παρέλαβαν την Τρίτη 13/9 τα νέα όργανα γυμναστικής GYMNOVA.

Μπορεί το γυμναστήριο στο οποίο προπονούνται τα παιδιά του ΟΕΓΑ να μην είναι κατάλληλο από πολλές απόψεις, αλλά οι γονείς των αθλητών και οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την καλυτέρευση των συνθηκών. Στο πλαίσιο αυτό τα νέα όργανα γυμναστικής θα ανεβάσουν επίπεδο και θα βοηθήσουν πάρα πολύ αθλητές και προπονητές να συνεχίσουν την ήδη πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

Να θυμίσουμε ότι ο ΟΕΓΑ είχε μία εξαιρετική χρονιά πέρυσι με μετάλλια και διακρίσεις και έτσι θέλει να πορευθεί και φέτος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου στην επίσημη σελίδα του στο Facebook:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους γονείς και προπονητές για τον πολύτιμο χρόνο και τον κόπο που αφιέρωσαν για την καλυτέρευση των συνθηκών προπόνησης!!Αφού καθαρίσαν και τακτοποιήσαν τον χώρο του ΤΟΛ, παρέλαβαν τα καινούργια μέσα δουλειάς (όργανα γυμναστικής GYMNOVA) δωρεάς για τον Ο.Ε.Γ.Α.από το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ. Προετοιμασία για το στήσιμο τους!!!»

Share it