Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Προετοιμασία Αμαζόνων για μια νέα πετυχημένη χρονιά

Να συνεχίσουν στον δρόμο που χάραξαν την περσινή άκρως πετυχημένη αγωνιστική χρονιά επιθυμούν οι Αμαζόνες Μαΐστρου που έχουν ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Τα αγωνιστικά τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 22 Αυγούστου με τις ”μικρές” Παγκορασίδες και από τις 31 Αυγούστου με την ομάδα των γυναικών που θα συμμετέχουν για 2η χρονιά στη Β΄ Εθνική Γυναικών με βάσιμες ελπίδες για μεγαλύτερες επιτυχίες.

%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1-2

Τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας βόλει της Αλεξανδρούπολης, προετοιμάζονται συγχρόνως ώστε να συνεχίσουν τις πετυχημένες εμφανίσεις των περασμένων ετών με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων και της 2ης θέσης στις Κορασίδες στην Α΄Περιφέρεια της Ομοσπονδίας, σε Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1-3

«Επίσημο ξεκίνημα για όλα τα τμήματα της ομάδας. Εγγραφές, προγράμματα, γνωριμία με τους προπονητές και το γήπεδο καθώς και διασκέδαση με Βόλεϊ για τις νέες μας αθλήτριες. Οι Αμαζόνες συνεχίζουν και τη φετινή χρονιά με 6 τμήματα που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και κάθε αγωνιστικό επίπεδο», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποί της.

Share it