Search

Photos: 20 κλικ απο την παρουσία του Πανθρακικού στο Wheeling2help vol.2

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 Κομοτηναίων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Πανθρακικό Στάδιο η δράση «Wheeling2help vol.2», στην οποία έλαβε μέρος και η «οικογένεια» του Πανθρακικού.

Το «Wheeling2help», ένα κίνημα αγάπης κι αλληλεγγύης, διεξάγεται για δεύτερη σερί χρονιά κι έχει ως εμπνευστές τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και τη Θεοδώρα Μπίτση, οι οποίοι, σε διάστημα 32 ημερών, πρόκειται να διανύσουν με ποδήλατα τη διαδρομή από την Κωνσταντινούπολη ως το Ηράκλειο. (Πληροφορίες αναφορικά με την εθελοντική δράση εδώ: http://www.wheeling2help.com/)

Ένας από τους «σταθμούς» της φετινής τους διαδρομής ήταν και η Κομοτηνή. Στο πλαίσιο του… περάσματός τους από την πόλη, η ΔΚΕΠΠΑΚ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, ο σύλλογος ατόμων με κινητικά προβλήματα «ΠΕΡΠΑΤΩ», αλλά και η κίνηση πολιτών «ΠΛΑΤΕΙΑ» διοργάνωσαν από κοινού γιορτές αθλητισμού και εθελοντισμού με θέμα την αναπηρία, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, την υγεία, τις τέχνες, την εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους, στο Πανθρακικό Εθνικό Στάδιο Κομοτηνής, με τη συμμετοχή δεκάδων φορέων και συλλόγων, μεταξύ των οποίων κι η δική μας ομάδα!

Εκεί έδωσαν το «παρών» αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας του Πανθρακικού, αθλητές της Κ19 και της ακαδημίας του Ερασιτέχνη, υποδέχθηκαν τους εμπνευστές του «Wheeling2help», και στη συνέχεια έβαλαν τα σώματα τους δίπλα σε αυτά εκατοντάδων άλλων Κομοτηναίων, ώστε να σχηματιστεί ένα μεγάλο αναπηρικό αμαξίδιο, που φάνηκε σε αεροφωτογραφία!

Πιο συγκεκριμένα «έγιναν»… αμαξίδιο ο προπονητής του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης, οι συνεργάτες του, Τάκης Διακάκης, Νίκος Μαντζουράνης και Φίλιππος Μπολοβίνης, καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές, Ηλίας Πολίμος, Κώστας Κάρδαρης, Μηνάς Χαλκιαδάκης, Νίκος Μήλιος, Νίκος Κουσίδης, Μανώλης Ρουσσάκης, Αλέξανδρος Μπεκατώρος, Δημήτρης Μυρθιανός, Κωνσταντίνος Πλέγας, Χάρης Ψάλτης, Γιάννης Μωραΐτης, Κωνσταντίνος Γκιντίδης και Απόστολος Βλαχόπουλος.

Θυμηθείτε το πλήρες φωτορεπορτάζ του SA απο την παρουσία της δράσης του Wheeling2help στην πόλη της Ξάνθης χτες με ένα κλικ ΕΔΩ

Share it