Search

Ξεκίνησε την προετοιμασία του το τμήμα χάντμπολ της Ασπίδας Ξάνθης(+photos)

Την πρώτη τους χαλαρή προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες του τμήματος χάντμπολ της Ασπίδας Ξάνθης ενόψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν και την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Θόδωρου Βαφειάδη οι παίκτες του συλλόγου ξεκίνησαν την προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης”, με την ομάδα να έχει αρκετές αλλαγές καθώς 12 παίκτες της ομάδας σε σχέση με πέρσι αποχώρησαν ενώ αρκετά παλιά μέλη του συλλόγου επέστρεψαν για να βοηθήσουν την ομάδα, μοναδικές προσθήκες αυτές των δύο πρωτοετών φοιτητών στην Ξάνθη Κότσιρα και Πασχαλίδη.

Παρελθόν απο την ομάδα της Ξάνθης αποτέλεσαν οι Ξενοπανάγος, Πιστόλας και Μισαηλίδης που θα συνεχίσουν στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, οι Γκουντούλας, Βαρδάκας και Πατσιαβάς που θα αγωνιστούν στην ομάδα του Δημοκρίτειου, όπως επίσης και οι Βάκκας(Πυλαία), Παπαϊωάννου(Βριλήσσια), Τζίνεβης και Νικάκης.

Το ρόστερ της Ξανθιώτικης ομάδας αποτελείται απο τους: Καζαντζίδης, Ναθαναηλίδη, Μπρατίδη, Γιλμάζ, Ρούφο, Κανέτη, Μπέλλια, Σιλέλογλου, Ευθυμίου, Καίκη, Παπαστάμου, Καραπαπάζογλου, Κότσιρα, Πασχαλίδη και Τσούτση.

Share it