Search

Βίντεο, ανάλυση και ασκήσεις ενόψει Πανιώνιου στην Ξάνθη

Από την Τρίτη το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για το δεύτερο παιχνίδι της φετινής Super League με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Η αναμέτρηση αυτή ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο στις 16:00 και θα είναι το ματς με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο Xanthi FC Arena.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και επικεντρώνονται στην επόμενη αναμέτρηση, στην εντός έδρας πρεμιέρα της ομάδας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε το βίντεο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ εστιάζοντας σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα.

Ασκήσεις προθέρμανσης στο πρώτο σκέλος της σημερινής προπόνησης, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και κατοχής μπάλας στη συνέχεια και τακτική στο μεγαλύτερο μέρος, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Ο Γουάλας συνέχισε να προπονείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χαμζά Γιουνές, ενώ ο Δήμος Μπαξεβανίδης που δοκίμασε να μπει στο πρόγραμμα των συμπαικτών του, αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης με ενοχλήσεις.

Τις ευχές των ανθρώπων της Ξάνθης δέχθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άριστείδης Πιαλόγλου για την ονομαστική του γιορτή.

Share it