Search

Σε λίγη ώρα οι μάχες των Μιχαλεντζάκη, Ζησίδη, Γονιού

Τρεις αγώνες Θρακιωτών περιλαμβάνει σήμερα το μενού των Παραολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για έναν γέννημα – θρέμα Εβρίτη, τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, έναν με καταγωγή απ’ τον Έβρο, τον Δημήτρη Ζησίδη, (για την καταγωγή του οποίου μάθατε  εδώ) και έναν αθλητή που ανήκει στον σύλλογο του Ηρόδικου στην Κομοτηνή, τον Νίκο Γονιό. (Στον Ηρόδικο ανήκει και ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης).

Πρώτοι χρονικά θα αγωνιστούν οι δύο αθλητές του στίβου (16:03 ώρα Ελλάδος), στο άθλημα της κορίνας στην κατηγορία F32. Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Ζησίδης, πριν λίγες μέρες είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην σφαίρα, το μοναδικό μέχρι στιγμής θρακιώτικο μετάλλιο.

Στις 17:23 ώρα Ελλάδος, είναι η σειρά του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη να αγωνιστεί στα  50μ. ελεύθερο στην κατηγορία S9. Το ελεύθερο δεν είναι το δυνατό αγώνισμα του Μιχαλεντζάκη, όμως σίγουρα ο Εβρίτης κάτοχος του δεύτερου καλύτερου χρόνου στον κόσμο στην πεταλούδα, θα θέλει να προκριθεί στον τελικό. Στο δυνατό του αγώνισμα, αυτό της πεταλούδας, που πιθανόν να αποφέρει και μετάλλιο, θα αγωνιστεί στις 15 του μηνός. (Θυμηθείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Δημοσθένη εδώ.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στους 3, αλλά και σ’ όλους τους Έλληνες αθλητές ….

Share it