Search

Σαββίδης σε Κορακάκη: «Θα σου λύσουμε όλα τα προβλήματα». Κορακάκη «Μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Την Ολυμπιονίκη Άννα κορακάκη τίμησε την Κυριακή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και η ΠΑΕ Παναιτωλικός πριν την έναρξη του μεταξύ τους παιχνιδιού την Κυριακή (11/09) στην Τούμπα.

Η χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο, καταχειροκροτήθηκε απ’ τους χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα δια χειρός του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

korakkai

Μετά την βράβευση, ο Ιβάν Σαββίδης, τόνισε πως ο ίδιος και η ομάδα του ΠΑΟΚ, θα κάνουν τα πάντα ώστε να λυθούν τα προβλήματα της Δραμινής Ολυμπιονίκη.

«Είμαστε ευτυχισμένοι που η Ελλάδα κατάφερε να αναδειχτεί σ’ αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε διπλά ευτυχισμένοι που αυτό το κορίτσι είναι δικό μας, από τη Θεσσαλονίκη και φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Είπα στην Άννα ότι από δω και πέρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Εμείς θα λύσουμε όλα τα προβλήματα».

ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Γνωστή για τα ασπρόμαυρα αισθήματά της η Άννα Κορακάκη ευχήθηκε στον Δικέφαλο, να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη βράβευση. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στην ομάδα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και στην ομάδα του Παναιτωλικού να έχει μια καλή πορεία»

Share it