Search

Να τους χαλάσει την … Καρδία θέλει ο Ορφέας στην πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής(17:00 LIVE)

Απο την Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Μηχανιώνας ξεκινά το ταξίδι του Ορφέας Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, στην επιστροφή του σχεδόν μισό αιώνα μετά στην τρίτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκοντας απέναντι του το νεανικό σύνολο του Βαγγέλη Αλεξόπουλου.

Η ομάδα του Ορφέα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και για αυτό υπάρχει η πίστη αλλά και η προσμονή στην πλευρά των Ξανθιωτών για αυτή την αναμέτρηση, μάλιστα είναι τέτοιο το ενδιαφέρον που την αποστολή θα συνοδεύσουν και παίκτες που μένουν εκτός αλλά και πολλοί φίλοι της ομάδας. Ο Μπάμπης Χατζημεστής έχοντας πληθώρα επιλογών χωρίς δυστυχώς να λείπουν τα προβλήματα επέλεξε την 20μελη αποστολή, την πρώτη  του Ορφέα για φέτος. Οι πιο σημαντικές απουσίες είναι αυτές των Αντώνη Χαριτίδη, Μουμίνογλου Τουγιάλ και Καρά Αλή Ονού που είναι τραυματίες αλλά και αυτή του Γιώργου Κατρανίτσα που εκτίει ποινή απο το περσινό πρωτάθλημα.

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας αποτελεί απο τους: Γιάννη Ρούφο(Τ), Θεόδωρο Αθανασίου(Τ), Γιάννη Ζώη(Τ), Ηλία Μακράκη, Χακή Τζαμπάζ, Βασίλη Μαλαδένη, Ανδρέα Δασκαλάκη, Νίκο Κούτρα, Βασίλη Καραγκιόζη, Θοδωρή Τορομανίδη, Νίκο Μόσχο, Λάζαρο Μαυρόπουλο, Μιχάλη Κωτίδη, Γιάννη Μπουνταγκίδη, Νίκο Μελισσόπουλο, Γιάννη Καραγκιόζη, Χρήστο Πασχαλάκη, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού, Μάνο Χαραλαμπίδη και Κώστα Ξαντινίδη

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ SPORTSADDICT ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

dsc_0043

Απέναντι της η ομάδα της Ξάνθης θα βρει μια ομάδα για την οποία ακούγονται ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, μια νεανική ομάδα με ταλαντούχους αλλά άπειρους ποδοσφαιριστές και έναν εξαιρετικό προπονητή. Μεταγραφικά ο ΑΟ Καρδίας κινήθηκε αρκετά δυναμικά αποκτώντας 14 ποδοσφαιριστές απο τους οποίους ξεχωρίζουν αυτές των Κωνσταντίνου απο την Μπαρνέτ της Αγγλίας, του Μάντζιου απο την Καλαμαριά, του Ζαχαράκη απο τον Παναρκαδικό, τον Τοπαλίδη απο τον Αγροτικό Αστέρα, και τον Τοπτσή απο την Κ20 του Ηρακλή. Είναι χαρακτηριστικό πως ο μεγαλύτερος σε ηλικία στην ομάδα είναι οι Αλέξανδρος Κωνσταντίνου και Γιώργος Μαυρής που είναι 27.

ao-kardias

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σκουλάς της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς του Ζιγκερίδη και Καμπούρη επίσης της ΕΠΣ Σερρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00 και θα υπάρχει απευθείας κάλυψη της εξέλιξης των αναμετρήσεων απο το SportsAddict.gr : ΑΟ Καρδίας – Ορφέας Ξάνθης Καβάλα -Δόξα Προσκυνητών, Μακεδονικός Φούφας – ΑΠΕ Λαγκαδά,  ΑΕ Ποντίων – Απόλλων Καλαμαριάς, Νάουσα – Εορδαϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης, Καμπανιακός-Δόξα Δράμας. Δεν αγωνίζεται ο Αλμωπός Αριδαίας που έχει ρεπό.

 

 

Share it