Search

Με αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε τις προπονήσεις η Ροδόπη 87′

Διακοπές τέλος για τα κορίτσια της Ροδόπη 87′, οι οποίες επέστρεψαν στους αγωνιστικούς χώρους για την έναρξη της προετοιμασίας τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Η Βίκυ Περιβολοπούλου βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία μέρος στην προπόνηση, με τα κορίτσια να δείχνουν διάθεση στην εκτέλεση όλων των ασκήσεων. Δεν πρόκειται για νέες μεταγραφές -ακόμη – αλλά για ποδοσφαιρίστριες που δοκιμάζονται στην ομάδα της Ροδόπης, η οποία θα συνεχίσει τις προπονήσεις της επί καθημερινής βάσης και τις επόμενες μέρες, στο γήπεδο Άλσους Φιλίας.

Παράλληλα με τις προπονήσεις της «μεγάλης» ομάδας, έχουν ξεκινήσει και αυτές των ακαδημιών που απευθύνονται σε κορίτσια ηλικίας από 6 ως 16 ετών.

Υ.Γ. Απ’ τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της Ροδόπη ’87 (σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με  ημερομηνία 09/09 και αφορούσαν την ανάρτηση για την έναρξη των προπονήσεων), φαίνεται – δυστυχώς – ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ η εικόνα του γηπέδου. Είναι κρίμα για μια ομάδα που έχει αναπτύξει το άθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή, εντάσσοντας πολλές αθλήτριες στα «σπλάχνα της», να προπονείται σ’ ένα τέτοιο γήπεδο….

 

Share it