Search

Βασικός ο Ρομπέρ στην εντός έδρας φιλική ήττα του Πανθρακικού απο τον Πανσερραϊκό(+photos)

Στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Football League, ο Πανθρακικός ηττήθηκε εντός έδρας από τον Πανσερραϊκό, τον οποίο θα συναντήσει και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση έληξε 0-1, χάρη στο γκολ του Τσιμίκα από το 25ο λεπτό, ενώ ο Πανθρακικός είχε τρεις καλές ευκαιρίες, με τον Μπεκατώρο να σουτάρει ελάχιστα άουτ στο 5′, την κεφαλιά του Νικόλτση να μη βρίσκει δίχτυα στο 15′ και τον Μέλκα να εξουδετερώνει το σουτ του Χαλκιαδάκη στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Για τον Πανθρακικό ως βασικός αγωνίστηκε ο Μπερτράν Ρομπέρ, που ανακοινώθηκε ως μεταγραφή χθες από τη διοίκηση, δείχνοντας πως αν βρει καλό ρυθμό θα μπορέσει να προσθέσει αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι των “πράσινων”.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γκαραβέλης(61′ Τζελέπης), Πολίμος, Πετρούσης(78′ Ρουσάκης), Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Ψάλτης(75′ Μήλιος), Πλέγας(58′ Χαλκιαδάκης), Γαβριηλίδης, Μπεκατώρος(68′ Κυριαλάνης), Ρομπέρ(75′ Κουσίδης), Νικόλτσης(75′ Ζιγκερίδης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μέλκας, Γκασέσα, Στέβιτς, Κάκκο, Παπατζίκος, Ρούτσης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Τσομαχασβίλι, Τσούτσης. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Κάνουλας, Καψάλης, Κτιστόπουλος, Ανδρέου, Χατζηδημητρίου, Λατινόπουλος, Μαυρίδης, Κασίμης

 

Share it