Search

Ανοίγει την αυλαία της η Super League με… Θρακιώτικη μάχη στη Νέα Σμύρνη!

Επιτέλους σέντρα στο χιλιοταλαιπωρημένο πρωτάθλημα της Super League που ανοίγει την αυλαία του απο την 3η αγωνιστική, μετά τις πιέσεις που ασκήθηκαν απο την συνδρομητική, με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι απο πολλές απόψεις είναι αναμφίβολα στη Νέα Σμύρνη οπού στις 18:15 ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, δύο ομάδες που πέρσι πάλεψαν για την είσοδο στην πεντάδα που κέρδισαν οι “πάνθηρες” όχι όμως και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα μετά την μη αδειοδότηση του Πανιωνίου.

Το παιχνίδι όμως έχει και έντονο Θρακιώτικο χρώμα εντός αγωνιστικού χώρου, μια και μετά το διαζύγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη αποφεύχθηκε η κόντρα με τον επίσης βετεράνο ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Μάκη Χάβο, μια και στην αποστολή και των δύο ομάδων υπάρχουν δύο Θρακιώτες και άλλοι δύο που αγωνίστηκαν σε ομάδες της Θράκης. Στους γηπεδούχους ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει στην αποστολή και σίγουρα στην ενδεκάδα τον MVP της περσινής χρονιάς τον Εβρίτη μέσο Μανώλη Σιώπη αλλά και τον πρώην μέσο του Πανθρακικού Νίκο Καθάριο, ενώ απο την άλλη πλευρά ο Μάκης Χάβος έχει μαζί του στην αποστολή των Αρκάδων των πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού Γιώργο Αθανασιάδη όπως φυσικά και τον Ξανθιώτη αμυντικό Μανώλη Μπέρτο που αποκτήθηκε απο τον Ολυμπιακό.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της πρεμιέρας στις 16:00 η νεοφώτιστη Κέρκυρα θα υποδεχτεί στο νησί των Φαιάκων τον Πλατανιά ενώ στις 20:30 ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας τον Παναθηναϊκό.

Share it