Search

Έμεινε ελεύθερος αλλά επέστρεψε στον Πανθρακικό ο Ηλιάδης!

Μετά την επιστροφή μετά απο 5 χρόνια στην Κομοτηνή η ΠΑΕ Πανθρακικός προχώρησε σε ακόμη μια σημαντική για τα δεδομένα της Football League μεταγραφική κίνηση καθώς επισημοποίησε την παραμονή του Στέλιου Ηλιαδή παρότι ο Θεσσαλονικιός μέσος είχε μείνει ελεύθερος την 1η Ιουλίου

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ Πανθρακικός:

Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Ο Στέλιος γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1986 στη Θεσσαλονίκη. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στο Βορρά Αμπελοκήπων, από ηλικία 7 ετών, και στη συνέχεια στην ακαδημία «Γ. Κούδας» αλλά και στην ακαδημία «Ατέρμων». Στα 15 του εντάχθηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο και μετά από ένα χρόνο έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα.

Το 2005 τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ, όπου έμεινε ως το 2009. Πραγματοποίησε συνολικά 74 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι 4 στο τότε Κύπελλο UEFA. Ακολούθησαν η διετής θητεία του στον Ηρακλή (2009-11) κι η επίσης διετής θητεία στην Κέρκυρα (2011-2013), προτού αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας κι ειδικότερα στη Λοκομοτίβ Πλόβντιν (2013-14).

Τον Ιανουάριο του 2015 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Πανθρακικού και συνέβαλε στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Super League στο τέλος εκείνης της περίοδου. Πέρυσι (2015-16) είχε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 19 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας κι ήταν ένας από τους διακριθέντες της ομάδας μας, σε μία δύσκολη σεζόν. Με τα «πράσινα» έχει πάρει μέρος σε 29 αγώνες, ενώ συνολικά στη διάρκεια της καριέρας του, μέχρι σήμερα, έχει καταγράψει περισσότερες από 200 συμμετοχές στα ελληνικά γήπεδα. Παράλληλα έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες Νέων κι Ελπίδων της Ελλάδας, στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

Καλωσορίζουμε τον Στέλιο ξανά στην Πράσινη Οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Πανθρακικού!

Share it